15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Γιάννης μένει σπίτι και σκέφτεται το μέλλον του (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καλεί όλο τον κόσμο να μείνει σπίτι του, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ παράλληλα σκέφτεται το μέλλον του.

Η χώρα μας βρίσκεται και πάλι σε γενικό lockdown, με τον 25άχρονο γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς που απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα να τηρεί τους κανόνες, όπως θα πρέπει να κάνουμε όλοι μας. «Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς», έγραψε στα ελληνικά ο «Greek Freak», απευθυνόμενος σε όλους τους Έλληνες.

Το πρωτάθλημα του ΝΒΑ για τη σεζόν 2020-2021 αναμένεται να ξεκινήσει στις 22 Δεκεμβρίου, με το Γιάννη Αντετοκούνμπο να επιστρέφει στα παρκέ για προετοιμασία με τα «ελάφια» από την 1η Δεκεμβρίου. Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν ανησυχούν αναφορικά με την επιστροφή του, αν και ακόμα δεν έχει υπογράψει το νέο συμβόλαιο που του προτείνουν, πενταετούς διάρκειας, με το μέγιστο των αποδοχών.

Το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή λήγει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, αλλά τα «ελάφια» θέλουν να τον «δέσουν» για άλλα πέντε χρόνια. Το σάλαρι καπ δεν έχει καθοριστεί μέχρι στιγμής, αλλά υπολογίζεται πως θα καρπωθεί ποσό της τάξης των 220-250 εκατ. δολαρίων. Αν και τον θέλουν κι άλλες ομάδες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν πρόκειται να φύγει από το Μιλγουόκι σύμφωνα με τους Μπακς.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οι Μαϊάμι Χιτ και οι Ντάλας Μάβερικς είναι ανάμεσα στις ομάδες που θα ήθελαν να τον αποκτήσουν, ωστόσο «πηγές» από τα «ελάφια» θεωρούν πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει, παρά θα συνεχίσει για άλλα πέντε χρόνια στους Μιλγουόκι Μπακς, στους οποίους βρίσκεται από το 2013 κι έχει επανειλημμένα δηλώσει πως θέλει να τους φθάσει ψηλά, κατακτώντας τον τίτλο στο ΝΒΑ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς! ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ