25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

“Ο Γιάννης και ο Greek Freak είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι”

Κατά την εμφάνισή του στον ραδιομαραθώνιο Radiothon, που διοργάνωσε το ESPN του Ουισκόνσιν για τη συγκέντρωση χρημάτων για την καταπολέμηση του COVID-19, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε και για το παρατσούκλι που τον συνοδεύει σχεδόν από τις πρώτες μέρες του στο ΝΒΑ. Το "Greek Freak":

"Είναι πολύ καλό, μου αρέσει. Δεν θυμάμαι την πρώτη φορά που το άκουσα. Ήταν μάλλον στη ρούκι χρονιά μου, αλλά πραγμτικά δεν ξέρω ποιος το εμπνεύστηκε. Ήμουν μια μέρα στο γήπεδο κι έκανα ένα τρελό κάρφωμα ή μια τρελή τάπα, δεν θυμάμαι ακριβώς. Αμέσως μετά όλοι άρχισαν να με φωνάζουν Greek Freak. Έτσι μου κόλλησε. Το αγαπώ και είναι πολύ cool".

Με αφορμή αυτό ο Γιάννης προσπάθησε να εξηγήσει πώς αντιλαμβάνεται τη ζωή του στο μπάσκετ σε σχέση με την προσωπική ζωή του:

"Υπάρχουν τόσο πολλά πράγματα που βρίσκω μπροστά μου και πρέπει να κάνω, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να είμαι ικανός να κρατήσω ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική μου ζωή και τη ζωή του Greek Freak. Ο Γιάννης και o Greek Freak είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Ελπίζω να μην ακούγεται αλαζονικό αυτό, δεν προσπαθώ να ακουστώ αλαζόνας, απλώς έτσι προσπαθώ να σκέφτομαι. Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι όταν είμαι με την οικογένειά μου, είμαι με την οικογένειά μου. Καμιά φορά όταν είσαι ο MVP, όταν είσαι ο ηγέτης της ομάδας, όταν πρέπει να κάνεις μια φωτογράφιση και όλα αυτά, χάνεις τον εαυτό σου. Αλλά όταν είμαι με την οικογένειά μου, είμαι ο εαυτός μου".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ