16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Θα πάμε με το τρόπαιο στη Μύκονο»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς ήταν ένα από τα φαβορί για τον φετινό τίτλο του ΝΒΑ, αφού μέχρι τη διακοπή είχαν το καλύτερο ρεκόρ (53-12) και στις δύο περιφέρειες. 

Αν όλα εξελιχθούν ομαλά και το πρωτάθλημα καταφέρει να ξεκινήσει ξανά μέσα στο καλοκαίρι, όπως ελπίζουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο "Greek Freak" θα βάλει τα δυνατά του για να κερδίσει το δαχτυλίδι, αλλά και να υπερασπιστεί τον περσινό τίτλο του MVP. 

Στο πλαίσιο του "Radiothon" o Γιάννης μίλησε στον συμπαίκτη του Πατ Κόνατον και του έταξε Μύκονο(!), αν οι Μπακς σηκώσουν φέτος την κούπα, δίνοντας ένα έξτρα κίνητρο στην ομάδα, μιας και το νησί τον Κυκλάδων αποτελεί έναν από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς. 

Για την ακρίβεια είπε: «Η μεγαλύτερη διαφορά, είναι ο οργανισμός. Δημιουργήσαμε έναν οργανισμό που θέλει να κερδίζει. Σε κάτι τέτοιο ήθελε να είμαι μέλος, από την πρώτη μέρα. Μόλις κερδίσουμε το πρωτάθλημα, θα πάρουμε το τρόπαιο και μερικά πούρα, όπως ο Τζόρνταν και αμέσως μετά θα πάμε στη Μύκονο όλοι μαζί. Πήγα και πέρσι μαζί με τον Έρικ Μπλέτσο και τον Μπρουκ Λόπεζ, αλλά στεναχωρήθηκα που δεν μπορέσαμε να το ζήσουμε αυτό όλοι μαζί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ