31.8 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Ο Βαγγέλης Τσάπας θυμάται… (video)

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, ο Βαγγέλης Τσάπας αποκάλυψε το πως του ήρθε να ασχοληθεί με τον Φάρο Κερατσινίου για τον οποίο δεν φανταζόταν καν ότι θα ανέβαινε μέχρι την Γ' Εθνική. Πόσο μάλλον να παίξει τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. 

Από την Β' ΕΣΚΑΝΑ στην Α2 (και παρ' ολίγον στην Basket League) και από Κυπελλούχος της τοπικής ένωσης, φιναλίστ Ελλάδος! Ο Φάρος Κερατσινίου αποτελεί μια ξεχωριστεί ιστορία στον χώρο του μπάσκετ και ο Βαγγέλης Τσάπας είναι αυτός που ξεκίνησε να την γράφει. Ο ισχυρός άντρας της ομάδας του Κερατσινίου, μίλησε για όλα. Για το πως του ήρθε να ασχοληθεί με τα κοινά του Φάρου (κι εκεί αποκάλυψε πως πρόεδρος ήταν και πιο πριν, στο Θεμιστοκλή Κερατσινίου). Αναφέρθηκε στους Ανδρέα Πολέμη και Σωτήρη Κατούφα - προπονητής ο πρώτος και παίκτης ο δεύτερος - που έφεραν τον πρωταθλητισμό στην περιοχή της Ιχθυόσκαλας. Δεν στάθηκε όμως μόνο σε αυτούς. Σε κάθε κατηγορία θυμάται κι από έναν παίκτη που βοήθησε τον Φάρο να ανεβαίνει κατηγορίες.

Ρωτήθηκε και για το γεγονός πως η ομάδα του, ενώ κέρδισε την άνοδο στην Α1, την αρνήθηκε. Είπε κι άλλα πολλά ενδιαφέροντα όπως ότι είναι…. ΠΑΟΚ! Όλα αυτά στο πρώτο μέρος της συνέντευξης.

https://www.youtube.com/watch?v=4CWnX93ioDU



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ