17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ούνικς Καζάν: “Κοντά σε συμφωνία με Χεζόνια”

Λίγες ώρες μετά το αδιέξοδο στις επαφές του Παναθηναϊκού με τον Μάριο Χεζόνια, δημοσιεύματα από την Κροατία αναφέρουν πως ο παίκτης βρίσκεται κοντά στην Ούνικς Καζάν.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα vecernji.hr, o Χεζόνια βρίσκεται πολύ κοντά να υπογράψει με την Ούνικς Καζάν, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσιά και τη VTB League, έπειτα από μισή αγωνιστική σεζόν στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό. Όπως αναφέρεται, ρόλο στην απόφαση αυτή του Χεζόνια, έπαιξε η παρουσία του συμπατριώτη του, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, στον πάγκο των Ρώσων. Ο Περάσοβιτς, ο οποίος υπέγραψε με την Ούνικς όταν ο Δημήτρης Πρίφτης δέχτηκε τη θέση στην άκρη του πάγκου του Παναθηναϊκού, είχε προπονήσει τον Χεζόνια στο Ευρωμπάσκετ του 2015.

Όπως καταλήγει το δημοσίευμα από την Κροατία, αυτό που μένει να αποσαφηνιστεί είναι το τι θα γίνει με την εμπλοκή της Μπαρτσελόνα στην υπόθεση, καθώς υπενθυμίζουμε ότι οι Καταλανοί διατηρούν τα δικαιώματα του παίκτη στην Ευρώπη, και οποιαδήποτε συμφωνία θα πρέπει να έχει την έγκρισή τους, ή την καταβολή ενός ποσού ως αποζημίωση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη.

Λίγη ώρα μετά την οριστικοποίηση των αρνητικών εξελίξεων στις επαφές του με τον Παναθηναϊκό, ο Κροάτης παίκτης σχολίασε την απόφασή του, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν θέλει να αντιμετωπίσει με άλλη φανέλα στο μέλλον το "Τριφύλλι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ