22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παναθηναϊκός: Χεζόνια out! (vids)

Ακριβώς πέντε μήνες μετά τη μεταγραφή που προκάλεσε αίσθηση, ο Παναθηναϊκός και ο Μάριο Χεζόνια χωρίζουν τους δρόμους τους. Ο Κροάτης που πρόλαβε να αποκτήσει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την ομάδα που ανέκαθεν στήριζε με δηλώσεις του, αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε από τον Παναθηναϊκό για να τον κάνει οριστικά δικό του.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μια πρόταση που για τα δικά του οικονομικά δεδομένα ήταν υπερβατική, αλλά για τις απαιτήσεις του Χεζόνια δεν ήταν αρκετή. Το διετές συμβόλαιο που του πρόσφερε έφτανε για το ταμείο του Παναθηναϊκού στα δύο εκατομμύρια ευρώ, αλλά μέσα ήταν και τα δικαιώματα απόκτησής του. Στον Κροάτη δινόταν περίπου 1,5 εκατομμύριο, λεφτά που δεν τον ικανοποίησαν και έτσι μέσω του ατζέντη του ενημέρωσε ότι θα αναζητήσει αλλού τη συνέχεια της καριέρας του.

Πλέον ο Δημήτρης Πρίφτης πρέπει να αναζητήσει αλλού τον παρτενέρ του Οκάρο Ουάιτ και είναι γεγονός ότι θα το κάνει με ένα σεβαστό ποσό στη διάθεσή του. Αυτό που παραμένει ερωτηματικό είναι αν θα βρεθεί λύση με τον Τι Τζέι Μπρέι, ο οποίος έχει κλειστό συμβόλαιο και δε δέχεται να το λύσει, την ώρα που στον Παναθηναϊκό θα προτιμούσαν έναν παίκτη με διαφορετικό στιλ για τη θέση του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ