19.1 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: Ο Χεζόνια φεύγει η… ευκαιρία έρχεται (vids)

Ο Μάριο Χεζόνια αποφάσισε να φύγει από τον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους μία ευκαιρία να «χτίσουν» με τα χρήματα που θα έπαιρνε ο πρώην ΝΒΑερ.

Σίγουρα ο Κροάτης σταρ αποτελεί έναν εκρηκτικό συνδυασμό αθλητή ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολλά εντός παρκέ αλλά κι εκτός, από τη στιγμή που τον συνδέουν ιδιαίτεροι δεσμοί με τους οργανωμένους οπαδούς του «τριφυλλιού».

Ωστόσο είναι αλήθεια ότι η θέση στην οποία γνωρίζει και αποδίδει καλύτερα είναι αυτή του σμολ φόργουορντ. Εκεί ακριβώς δηλαδή που υπάρχει ο Ιωάννης Παπαπέτρου, με τον αρχηγό των πρωταθλητών και κυπελλούχων Ελλάδας να έχει συμφωνήσει για να παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ.

Για μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός του περιορισμένου μπάτζετ, θα ήταν κάπως περίεργο να είχε στις τάξεις του δύο παίκτες που τα καταφέρνουν καλύτερα στο «3» και οι οποίοι θα ήταν οι πιο ακριβοπληρωμένοι του.

Κοινώς, αν ο Χεζόνια δεν ήταν ο οπαδός του «τριφυλλιού» από την Κροατία αλλά ένας οποιοσδήποτε άλλος σπουδαίος παίκτης, όλα θα συμφωνούσαν ότι η υπέρβαση θα «τίναζε» τον προγραμματισμό στον «αέρα».

Πλέον -όπως συνέβη και στην περίπτωση Μήτογλου-, ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία με τα ίδια λεφτά να προβεί σε δύο πολύ καλές κινήσεις. Ενδεχομένως ένα κομμάτι του ποσού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να αποδεσμευτεί ο Τι Τζέι Μπρέι.

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε «κλειστό» συμβόλαιο μετά από προτροπή του Όντεντ Κάτας κι αυτή τη στιγμή έχει «καθίσει» πάνω σε αυτό. Οι «πράσινοι» μπορούν να το λύσουν και να κινηθούν για πρωτοκλασάτο πόιντ γκαρντ, σίγουρα ανώτερο του Νέιτ Ουόλτερς ο οποίος φαντάζει αυτή τη στιγμή ως το πρώτο φαβορί.

Παράλληλα θα πρέπει να προσθέσουν ακόμα ένα «τεσσάρι» στο πλευρό του Οκάρο Ουάιτ... Κάπως έτσι θα φτιάξουν ένα αρκετά ελκυστικό «παζλ» το οποίο εφόσον δουλευτεί σωστά στα χέρια του Δημήτρη Πρίφτη, θα μπορέσει να έχει μία τουλάχιστον συμπαθητική παρουσία και καλύτερη από την περσινη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ