22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ουέστμπρουκ: «Σπουδαίο κεφάλαιο η επανένωση με τον Χάρντεν» (vid+pics)

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ παρουσιάστηκε όλος χαρά από τους Ρόκετς, δείχνοντας έτοιμος για την νέα «συμμαχία» με τον Τζέιμς Χάρντεν, προσφέροντας ένα δυνατό δίδυμο στο κοινό του Χιούστον.

Μετά από αρκετά χρόνια, τα... αηδόνια σμίγουν ξανά μαζί. Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ και ο Τζέιμς Χάρντεν, έχοντας υπάρξει νωρίτερα συμπαίκτες στην Οκλαχόμα, τώρα βρίσκονται μαζί στο Χιούστον, με την νέα τους «συμμαχία» να κρατά πανίσχυρους τους Ρόκετς, ικανούς να διεκδικήσουν και πάλι τον τίτλο στο ΝΒΑ.

«Καταλαβαίνουμε και οι δύο τι πρέπει να κάνομε στο Χιούστον. Το να έρχομαι εδώ και να ξαναγίνομαι συμπαίκτης με τον Τζέιμς είναι ένα ακόμα σπουδαίο κεφάλαιο στη ζωή μου», τόνισε ο «RW» στην παρουσίασή του, έτοιμος να πετύχει κάτι σπουδαίο με τον «Μούσια». Οι στοιχηματικές εταιρείες, άλλωστε, φέρνουν τρίτες στη Δύση τις «Ρουκέτες» και εκείνοι θέλουν να αποδείξουν, ότι μπορούν να πετύχουν κάτι ανώτερο.

Όσο για τον εαυτό του; «Κάνω πολλά πράγματα στο γήπεδο και ανυπομονώ να τα κάνω και στο Χιούστον», είπε γεμάτος προσδοκίες. Δεν ξέχασε, βέβαια, να αναφέρει και τους Θάντερ. «Ωρίμασα εκεί και έχω μόνο αγάπη και σεβασμό για τους Θάντερ. Τους ευχαριστώ», ήταν η τοποθέτησή του, έχοντας γράψει τη δική του ιστορία στην ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ