17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λέικερς: H παρουσίαση και οι ατάκες του Ουέστμπρουκ (vids)

Η μετακίνηση του mr triple double στο Λος Άντζελες ήταν από τις μεγαλύτερες του φετινού καλοκαιριού. Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ άφησε τους Ουόσινγκτον Ουίζαρντς και σήμερα παρουσιάζεται από τους Λέικερς. Εκεί όπου θα βρεθεί δίπλα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Καρμέλο Άντονι.

Ο Ουέστμπρουκ δήλωσε "κλασικά" πως ανυπομονεί να αρχίσει δουλειά, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και από την ομάδα και από τον ίδιο στο γεγονός ότι είναι από το Λος Άντζελες.

"Είναι λίγο σουρεαλιστικό", δήλωσε ο Ουέστμπρουκ: "Είμαι από το Λος Άντζελες, είχα παρακολουθήσει κάθε παρέλαση τίτλου ως παιδί... Είναι ευλογία... Καμιά φορά τα όνειρα δεν γίνονται απαραίτητα πραγματικότητα για άτομα όπως εγώ".

Δεν έδειξε να αγχώνεται καθόλου για τη συνύπαρξη στο παρκέ με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και την πορεία της ομάδας. Έχει πλέον άλλωστε αρκετή εμπειρία για να ξέρει πως όλα είναι τελικά μέσα στο πρόγραμμα: "Θα τα βρούμε όλα όσο η χρονιά θα προχωρά. Έχουν υψηλούς στόχους, ξέρουμε πως έχουμε τις καλές μας στιγμές και τις κακές, αλλά είναι κάτι φυσιολογικό για κάθε χρονιά και κάθε ομάδα".

Όταν ρωτήθηκε για τον Κόμπι Μπράιαντ και τις συζητήσεις που είχαν κάνει, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, ενώ ενδιαφέρον έχει και η αντίδραση του Ρομπ Πελίνκα, στο άκουσμα και μόνο του ονόματος του Κόμπι, καθώς ήταν ο άνθρωπος που ήταν δίπλα του για δεκαετίες και από αυτά πιο κοντινά του πρόσωπα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ