21.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ομάδες της έδρας… και του λαού (vids)

Η 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκα ξεκίνησε με τις έδρες αφιλόξενες... πλην Ποντγκόριτσα, με τη Μακάμπι να καταφέρνει να αποδράσει, και μαζί χαμόγελα για την ελληνική πλευρά, αφού ο Παναθηναϊκός επανήλθε εντυπωσιακά στις επιτυχίες, εκμεταλλευόμενος το ΟΑΚΑ κόντρα στην Γκραν Κανάρια.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε την αντίδραση που έψαχνε και «ξέσπασε» πάνω στην Γκραν Κανάρια με «κατοστάρα» (102-87), για να πάρει τη δεύτερη φετινή του νίκη στη διοργάνωση, όσες έχει και στο ΟΑΚΑ. Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ δεν άφησαν σε κανένα σημείο περιθώριο αμφισβήτησης και με αρκετά πρόσωπα πρωταγωνιστές, που έφεραν ευχάριστα νέα στον προπονητή τους, πήραν με άνεση το αποτέλεσμα.

Το ίδιο άνετη δεν υπήρξε, πάντως, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προτού φτάσει στο 79-75 επί της Νταρουσάφακα στο πρώτο ματς της αγωνιστικής. Η ρωσική ομάδα είδε τους Τούρκους να τους αιφνιδιάζουν στο ημίχρονο (31-37), αλλά στη συνέχεια πήρε ξανά τα ηνία, αν και ο αντίπαλός της ήταν... κακός μπελάς μέχρι το τέλος, ενώ δεν έπεισε ιδιαίτερα με την εικόνα της, κρατώντας μόνο το απόλυτο των νικών.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε... Ουίλμπεκιν και έφυγε από την Ποντγκόριτσα νικήτρια με 78-68. Η Μπουντούτσνοστ ήταν εξαιρετική για 30 λεπτά, αλλά όταν πήρε το «όπλο» του ο άλλοτε «άσος» της ΑΕΚ, έκανε τα πάντα πολύ πιο εύκολα για την ομάδα του, ώστε να αποφύγει μια νέα ήττα, η οποία από πολύ νωρίς θα την έβαζε αρκετά πίσω στη διοργάνωση, κάτι που βέβαια συμβαίνει στην περίπτωση των Μαυροβουνίων.

Επιτέλους... σεφτές για την Μπαρτσελόνα, που κέρδισε την Μπάγερν Μονάχου στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» με 83-73. Οι παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς μπορεί να μην ήταν εντυπωσιακοί, το σημαντικό όμως για τους ίδιους ήταν να μην πέσουν θύματα μιας πολύ δυσάρεστης έκπληξης ξανά, με το αποτέλεσμα, επομένως, να είναι το σημαντικό, έχοντας τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 18/10:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Νταρουσάφακα 79-75
Μπουντούτσνοστ-Μακάμπι Τελ Αβίβ 68-78
Παναθηναϊκός-Γκραν Κανάρια 102-87
Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου 83-73

Παρασκευή 19/10:

Χίμκι-Αναντολού Εφές
Ζαλγκίρις-Φενέρμπαχτσε
Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο
Ρεάλ Μαδρίτης-Μπασκόνια

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ