24.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Τα «καλύτερά» του πριν το φινάλε (vid)

O Oλυμπιακός δίνει απόψε το βράδυ την τελευταία του αναμέτρηση για την φετινή κανονική περίοδο της EuroLeague, με αντίπαλο την αποδεκατισμένη Χίμκι (21:00), και η διοργανώτρια αρχή θυμήθηκε τις καλύτερες στιγμές της φετινής σεζόν των "ερυθρολεύκων".

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κλείνει τη φετινή σεζόν στο ΣΕΦ, καθώς θα αντιμετωπίσει τη Χίμκι για την 34η και τελευταία αγωνιστική της φετινής κανονικής διάρκειας της EuroLeague. H ομάδα του Ολυμπιακού μπορεί να μην έχει εδώ και μερικές εβδομάδες κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως στόχος της είναι να παρουσιάσει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, ενόψει φυσικά και της επόμενης χρονιάς, με τους παίκτες να δίνουν πλέον καθημερινά... εξετάσεις σχετικά με την παραμονή τους ή όχι στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Με αφορμή λοιπόν την αποψινή αναμέτρηση, η διοργανώτρια αρχή δημιούργησε ένα βίντεο στο οποίο μπορούμε να βρούμε κάποιες από τις καλύτερες φάσεις μίας χρονιάς με αρκετά σκαμπανεβάσματα και στην οποία φυσικά ξεχωρίζει το τεράστιο νικητήριο σουτ του Άαρον Χάρισον, απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Δείτε τις φάσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

https://twitter.com/EuroLeague/status/1380554613678608385



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ