19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός : Ο… φιλόδοξος Μπαρτζώκας και το πρόγραμμα της πρετοιμασίας (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις για την έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" κοινοποίησαν το ακριβές πρόγραμμα της προετοιμασίας τους.

Την πρώτη προπόνησή τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης (19/08) στο ΣΕΦ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στο κανάλι των "ερυθρόλευκων" στο YouTube, τονίζοντας την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν, αλλά και το γεγονός ότι οι μεταγραφές της ομάδας του πλησιάζουν προς την ολοκλήρωσή τους (με το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ να επανέρχεται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού).

«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας. Και συνέχισε: «Θεωρούμε πως θα έχουμε μια ομάδα που θα είναι πολύ φιλόδοξη και πως οι προσθέσεις που κάναμε στο υλικό μας είναι αυτές που χρειαζόμασταν. Βεβαίως δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα όλες τις μεταγραφές. Είμαστε πολύ κοντά στο να το κάνουμε και να δούμε την ομάδα στο γήπεδο, ελπίζοντας πως σίγουρα θα είναι καλύτερη από πέρυσι. Επαναλαμβάνω το βασικό είναι να έχουμε υγεία, ενώ πολύ σημαντικό είναι αν μπορούμε να έχουμε και τους φιλάθλους μας μαζί μας, ώστε να μπούμε σε μια απαιτητική χρονιά και να την τελειώσουμε με επιτυχία».

Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες κοινοποίησαν το ακριβές πρόγραμμα της προετοιμασίας, η οποία ξεκινάει στις 22/08 με ταξίδι στο Πράβετς της Βουλγαρίας, και ολοκληρώνεται με το Διεθνές Τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» που θα διεξαχθεί στην Κύπρο στα μέσα του Σεπτεμβρίου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

22/08 ως 30/08: Βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Πράβετς της Βουλγαρίας (αναχώρηση 22/08 στις 18:00).

29/08: Φιλικό με την Rilski Sportist Samokov

4-5/09: «bwin Tournament against Covid-19» (ΣΕΦ)

11-12/09: Διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» (Κύπρος)

https://www.youtube.com/watch?v=2KKzuEXfqMQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ