27.5 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Έγινε το πρώτο “ζντο” για τη νέα σεζόν (pics)

Στο ΣΕΦ βρέθηκαν οι αθλητές του Ολυμπιακού, καθώς πραγματοποίησαν την πρώτη προπονηση της προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Με τα περισσότερα νέα πρόσωπα και αρκετά... παλιά, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο ΣΕΦ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του είχαν μία πρώτη επαφή με τους περισσότερους παίκτες (ο Μουσταφά Φαλ αναμένεται αύριο στην Αθήνα) του φετινού ρόστερ, το οποίο πρόκειται να αγωνιστεί μετά από απουσία δύο ολόκληρων ετών και στην Basket League, ξεκινώντας έτσι μία... διαφορετική προετοιμασία σε σχέση με αυτή των δύο περασμένων ετών.

Οι "ερυθρόλευκοι" μοιράστηκαν φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση τους, στην οποία ξεχωρίζουν τα νέα αποκτήματα, Τόμας Ουόκαπ και Μιχάλης Λούντζης, ενώ λείπει η επί μία... δεκαετία σταθερά του Βασίλη Σπανούλη, που αποσύρθηκε από την αγωνιστική δράση με το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Τον ρόλο του αρχηγού αναλαμβάνει πλέον ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος πρόκειται να ξεκινήσει την 17η σεζόν του με τα "ερυθρόλευκα", με τον ίδιο να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι και η τελευταία του στο μπάσκετ.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την πρώτη προπόνηση των "ερυθρόλευκων" :



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ