15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός και Ντόρσεϊ πλησίασαν και αποφασίζουν! (vid)

Ο Ολυμπιακός έκλεισε πολύ νωρίς την πλειοψηφία των θέσεων του ρόστερ του και κράτησε μια... υπομονετικά. Ο περιφερειακός, με το σουτ να είναι το στοιχείο που πρωτοστατούσε στις αναζητήσεις, δεν άγχωσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο οποίος αφού διερεύνησε πολλές περιπτώσεις ξένων παικτών, έχει σε κατάσταση ετοιμότητας τη λίστα του και περιμένει και τις εξελίξεις από το ΝΒΑ, τελικά μπορεί να καταλήξει σε.... Ελληνα.

Οχι ξαφνικό και αιφνιδιαστικό, αφού ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν από πολύ νωρίς ένας βασικός στόχος του προπονητή του Ολυμπιακού. Οι πρώτες διερευνητικές επαφές όμως είχαν δείξει από το περιβάλλον του παίκτη απόλυτη προτεραιότητα στην εύρεση συμβολαίου στο ΝΒΑ, έδειχναν επίσης σιγουριά ότι αυτό θα συνέβαινε και γι' αυτό ο Ολυμπιακός προχωρούσε.

Τις τελευταίες μέρες, το όνειρο του ΝΒΑ τουλάχιστον όπως το είχε στο μυαλό του ο Ντόρσεϊ ξεθωριάζει. Και ο Ολυμπιακός χωρίς να έχει καλύψει τη θέση, επιστρέφει. Αυτή τη φορά με ουσιαστική πρόταση και με σοβαρές πιθανότητες συμφωνίας.

Υπάρχουν δύο σημαντικά στοιχεία στη συγκεκριμένη φάση. Το ένα ότι πλέον ο Ολυμπιακός δεν έχει μεγάλα χρονικά περιθώρια, έχοντας μπει σε φάση προετοιμασίας και σίγουρα στο μοντάρισμα ένα τόσο βασικό γρανάζι όσο αυτό το τελευταίο πρέπει να είναι στην ομάδα. Γι' αυτό και οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας η υπόθεση αυτή θα έχει καταλήξει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Το δεύτερο, ότι αν υπάρξει αίσιο τέλος, ο Ολυμπιακός θα έχει κι άλλη θέση ξένου ελεύθερη. Αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ντόρσεϊ είναι Ελληνας και μάλιστα διεθνής.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ