27.8 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Μονοπώλιο Βεζένκοφ οι «20άρες» στα φιλικά (vids)

Σαν να κράτησε κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή σεζόν, που ήταν αναμφίβολα η καλύτερη του στα τελευταία χρόνια, μπήκε στη νέα περίοδο ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο 26χρονος φόργουορντ ήταν πολύ καλός χθες κόντρα στο Λαύριο, στον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού στο τουρνουά «bwin TOURNAMENT AGAINST COVID-19» και μοίρασε υποσχέσεις για μία σεζόν ανάλογη ή και καλύτερη της περσινής.

 


Ο Βεζένκοφ ήταν «ζεστός» μα πάνω από όλα ξεχείλιζε η διάθεση και η αυτοπεποίθηση του. Ήταν όμως ένα φιλικό που αποδείχτηκε ότι δεν έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό. Ακόμη κι έτσι όμως, ακόμη κι αν επρόκειτο για ένα παιχνίδι προετοιμασίας, ανέδειξε κάτι ενδιαφέρον σε στατιστικό επίπεδο. Ο Βεζένκοφ είναι ο μόνος παίκτης του Ολυμπιακού στα τελευταία δύο χρόνια, που σημείωσε «20άρα» σε ματς προετοιμασίας.

 

 


Το είχε κάνει και πέρυσι, στις 25 Σεπτεμβρίου 2020 όταν σημείωσε 23 πόντους στην ήτα του Ολυμπιακού από την Άλμπα στο Βερολίνο με 75-69. Συνολικά αυτές οι δύο «20άρες» του Σάσα Βεζένκοφ είναι οι μόνες από παίκτη του Ολυμπιακού στα τελευταία 16 παιχνίδια προετοιμασίας του στην καλοκαιρινή περίοδο.

 

 


Για να βρούμε την προηγούμενη φορά που ένας παίκτης του Ολυμπιακού είχε 20+ πόντους σε φιλικό ματς προετοιμασίας πριν την έναρξη της σεζόν, θα πρέπει να γυρίσουμε στην 1η Σεπτεμβρίου 2019. Τότε ο Κέβιντ Πάντερ είχε 20 στη νίκη επί του Ηρακλή με 82-55 στο Μέτσοβο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ