17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Οι πανηγυρισμοί της Μονακό και οι… επόμενοι (vid+pics)

Η Μονακό έδειξε το… δρόμο, εξασφαλίζοντας πρώτη τη θέση της στο φετινό Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League.

Το γαλλικό συγκρότημα έχασε στο «Stade Louis II» από την Μπάνβιτ, αλλά υπερασπίστηκε τη διαφορά των οκτώ πόντων με την οποία κέρδισε στο «Mustafa Kemal Ataturk Karsıyaka Sport Hall». Εκπληκτικός ήταν ο Τζέραλντ Ρόμπινσον στο πρώτο δεκάλεπτο, έβαλε 19π. σε 8’ χωρίς να χάσει σουτ! Τελείωσε με 30π. με 9/13 σουτ εντός παιδιάς και 6/6 βολές, εφτά ριμπάουντ, δύο ασίστ κι ένα λάθος σε 33.01’.

https://www.youtube.com/watch?v=dfyDDMknFzM

https://www.youtube.com/watch?v=BOw9cMwy5_I

Άλλες έξι ομάδες διεκδικούν τη Μ. Τετάρτη (04/04) την παρουσία τους στα ημιτελικά, ανάμεσά τους και η ΑΕΚ η οποία δοκιμάζεται στο «Rhenus Sport» κόντρα στη Στρασμπούρ έχοντας να υπερασπιστεί το 78-69 του ΟΑΚΑ. Ακριβώς πενήντα χρόνια μετά το έπος του ’68, η «Ένωση» δείχνει πανέτοιμη για το «διπλό» πρόκρισης. Κατάμεστο θα είναι το κλειστό, καθώς υπάρχει sold out, δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών ο Ντράγκαν Σάκοτα, καθώς έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του.

Στο Στρασβούργο βρίσκεται και ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων», Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος έδωσε το παρών στην τελευταία προπόνηση. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σρνταν Ντοζάι (Κροατία), Μάριους Τσιούλιν (Ρουμανία) και Άντρις Αουνκρόγκερς (Λετονία).

Από την πλευρά τους, η Μπαϊρόιτ και η Μούρθια επικράτησαν στους πρώτους αγώνες, εκτός έδρας, κι έχουν το προβάδισμα απέναντι στη Λούντβιγκσμπουργκ στο «Oberfrankenhalle» και την Καρσίγιακα στο «Palacio De Los Deportes», αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα:

Μ. Τρίτη 03/04
Μονακό (Γαλλία)-Μπάνβιτ (Τουρκία) 74-75 (77-85)

Μ. Τετάρτη 04/04
21.00 Μπαϊρόιτ (Γερμανία)-Λούντβιγκσμπουργκ (Γερμανία) Novasports 3HD (81-86)
21.30 Μούρθια (Ισπανία)-Καρσίγιακα (Τουρκία) Novasports 2HD (65-79)
21.30 Στρασμπούρ (Γαλλία)-ΑΕΚ Novasports 1HD (78-69)
(*)Σε παρένθεση το αποτελέσματα του πρώτου αγώνα.

Και μην ξεχνάτε πως το basketa.gr στο πλαίσιο της συνεργασίας του  με το BCL μπορεί να σας στείλει στο Final Four της διοργάνωσης. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ