19.9 C
Athens
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Οι Πέλικανς «τρελαίνονται», ο Ζάιον… δεν ψήνεται (vid+pics)

Οι Πέλικανς έχουν ενθουσιαστεί σε υπερθετικό βαθμό για την απόκτηση του νούμερο ένα του draft και, λογικά, του Ζάιον Ουίλιαμσον, αλλά ο απόφοιτος του Ντιουκ δεν φαίνεται να μοιράζεται μαζί τους τα ίδια συναισθήματα.

Όλος ο κόσμος ήθελε τον Ζάιον Ουίλιαμσον. Από την αρχή της σεζόν αυτής, που φάνηκε το «άστρο» του με την φανέλα του Ντιουκ στο NCAA, κάθε ομάδα με ισχυρή πιθανότητα να πάρει το νούμερο ένα του προσεχούς draft του ΝΒΑ, ονειρευόταν να «χτίσει» το μέλλον της γύρω του. 

Η ομάδα αυτή θα είναι, λογικά, οι Νιου Όρλινς Πέλικανς. Η ομάδα της Νέας Ορλεάνης, που έβλεπε τον εαυτό της να «μαραζώνει» με τον Άντονι Ντέιβις να ζητά ανταλλαγή, για να φύγει, είδε την τύχη να της χαμογελά με την απόκτηση του πολυπόθητου νούμερο ένα, μπροστά από τους Μέμφις Γκρίζλις και τους Νιου Γιορκ Νικς. Οι οπαδοί τους, ειδικά, έχουν «τρελαθεί», έχοντας πουλήσει ήδη 2.000 εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη χρονιά.

Ο Ζάιον, όμως, δεν φαίνεται να... ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με την προοπτική των «Πελεκάνων». Έχει δηλώσει, άλλωστε, ότι επιθυμεί να αγωνιστεί στους Νιου Γιορκ Νικς και, για αυτό το λόγο, η εξέλιξη αυτή με την τοποθέτηση των Πέλικανς στην κορυφή, δεν ήταν τόσο ευχάριστη για τον ίδιο. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να επιδιώξει με το δικό του τρόπο να πάει σε άλλη ομάδα.

Ο σύλλογος, πάντως, δε θα τα παρατήσει έτσι και θα επιδιώξει να τον φέρει στις τάξεις του, κάνοντάς τον να νιώθει άνετα. Σύμφωνα με πληροφορίες από Μέσα των Ηνωμένων Πολιτειών, η Νέα Ορλεάνη θα συνεχίσει στο πλάνο της ανταλλαγής του Άντονι Ντέιβις, με τους Λέικερς και τους Σέλτικς να πιέζουν ακόμη για την απόκτησή του, ενώ οι πρώτοι δεν τα είχαν καταφέρει τον χειμώνα.

Με αυτό τον τρόπο, θα επιδιώξουν να δημιουργήσουν ένα ευνοϊκό κλίμα, ώστε ο Ουίλιαμσον να αγωνιστεί σε αυτούς, αντιμετωπίζοντάς τους με... μεγαλύτερη θέρμη. Κι αυτό, γιατί θα του διαμηνύσουν με αυτό τον τρόπο, ότι οι Πέλικανς θα είναι η δική του ομάδα. Μπορεί για ένα παιδί, που μόλις αποφοίτησε και δεν έχει καν μπει ακόμη στο «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, να φαίνεται ως ρίσκο μια τέτοια απόφαση, αλλά ο συγκεκριμένος παίκτης είναι μια άλλη ιστορία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ