17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Οι ξένοι που… περίμεναν και οι δανεικοί του Πανιώνιου

Η Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, σήμερα δηλαδή, δεν μπόρεσε να αποτελέσει την αγωνιστική αφετηρία της ερχόμενης σεζόν για τον Πανιώνιο, όμως με όσα προηγήθηκαν μάλλον μικρό ήταν το κακό. Οι "κυανέρυθροι" φλέρταραν ουσιαστικά με τον κίνδυνο αδυναμίας συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αλλά η λύση που βρέθηκε στο διοικητικό μέτωπο δημιούργησε συνθήκες επιβίωσης και με την πρόσληψη του Κρις Χουγκάζ στην τεχνική ηγεσία άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την δημιουργία ομάδας.

Οι επικυρωμένες από τον Σταύρο Αλευρογιάννη, πριν αυτός αποχωρήσει από την ΚΑΕ στην οποία τελικά και παρέμεινε, συμφωνίες με πέντε Αμερικανούς παίκτες αναμένεται να ενεργοποιηθούν και αν στο μεταξύ κάποιος εξ αυτών δεν έχει αποκατασταθεί, να μπουν άμεσα στο αεροπλάνο και να έρθουν στην Ελλάδα. Οι Τζέιμι Σκιν, Ντέιβιον Μπέρι, Ντόμινικ Πόιντερ, Νέιτ Μπριν και Κέσι Χιλ θα αποτελέσουν τον εκ της αλλοδαπής κορμό της νέας προσπάθειας, με τους Ελληνες συμπαραστάτες να αναζητηθούν και σε λύσεις δανεισμού από ομάδες στις οποίες ανήκουν και δεν έχουν δεδομένο ρόλο.

Στον Πανιώνιο θα μιλήσουν με τον Καμπερίδη που ανήκει στην ομάδα, όπως και ο Καμαριανός που αποκτήθηκε φέτος, θέλουν τον Μπιλλή και  ακούγονται ήδη τα ονόματα των Τσαλμπούρη και Μωραϊτη ενώ θα αναζητηθούν λύσεις και από άλλους νεαρούς με την μορφή δανεισμού.  Ο Χουγκάζ και οι διοικούντες επιθυμούν μέχρι την Πέμπτη να υπάρχει ένα σχετικά πλήρες ρόστερ και αν καταστεί εφικτό πριν αλλάξει η εβδομάδα να μπουν στο γήπεδο για να αρχίσουν δουλειά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ