27.7 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Οι δύο εναλλακτικές του Πανιώνιου

Ο Πανιώνιος είναι μία από τις ομάδες που παραμένουν... άφαντες για την ώρα στην Basket League αφού δεν έχει γίνει καμία κίνηση και ο κόσμος εύλογα ανησυχεί. Για να ακριβολογούμε, δεν έχει ανακοινωθεί καμία κίνηση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος έχει έτοιμο ένα πακέτο συμφωνιών και τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν οι ανακοινώσεις.

Για την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, υπάρχουν δύο εναλλακτικές λύσεις. Η μία με τεχνικό διευθυντή έμπειρο προπονητή που έχει και παρελθόν στην ομάδα και με προπονητή της εμπιστοσύνης του με τον οποίο μάλιστα έχουν συνεργαστεί και εκτός συνόρων.

Η δεύτερη με... αυτόνομο προπονητή ο οποίος έχει ακουστεί και στο πρόσφατο παρελθόν για τον Πανιώνιο, πάλι επί ημερών Χριστοδουλόπουλου, τότε δεν επήλθε συμφωνία και τώρα είναι πιθανό να κοουτσάρει για πρώτη φορά στην Basket League.

Το κοινό σημείο και των δύο προπονητικών σχημάτων είναι ότι έχουν αποδεχθεί έναν μεγάλο αριθμό μεταγραφών που έχει ήδη κλείσει ο ιδιοκτήτης, αλλά περιμένει να τις ανακοινώσει μετά τον προπονητή.

Οσο για το τι θα κρίνει την τελική επιλογή; Η έκβαση μιας διαπραγμάτευσης για διοικητικό συμπαίκτη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ