13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι αντιδράσεις για το φαγητό και οι αντιδράσεις για τους ΝΒΑερς (vid)

Αίφνης το φαγητό έγινε βασικό θέμα για τους παίκτες του ΝΒΑ που φτάνουν στο Ορλάντο. Σχόλια και βίντεο γεμάτα γκρίνια για τους δίσκους με φαγητό που φτάνουν στους αθλητές έχουν ξεσηκώσει θύελλα αρνητικών σχολίων από φιλάθλους. Ευτυχώς υπάρχουν κι αυτοί που μάλλον ζουν στον πραγματικό κόσμο και ισορροπούν την κατάσταση.

Η ζωή στη "φούσκα" πρέπει να είναι ασφαλής. Έτσι το φαγητό που σερβίρεται στους παίκτες απαγορεύεται να είναι από μπουφέ, όπως έχουν ίσως συνηθίσει και το μενού έχει φτιαχτεί σε συνεργασία με το ίδιο το ΝΒΑ και τις ομάδες. Μόνο που φτάνει συσκευασμένο σε ατομικές μερίδες και σίγουρα δεν δείχνει όμορφο. Αρκετοί παίκτες του έχουν σχολιάσει αρνητικά με πρώτο και καλύτερο τον Τζέι Αρ Σμιθ, ο οποίος προσφάτως επέστρεψε στη δράση με τους Λέικερς να τον υπογράφουν για το υπόλοιπο της σεζόν.

Το ίδιο το ΝΒΑ, αλλά και φίλαθλοι δεν αντέδρασαν με καθόλου θετικό τρόπο σε όλα αυτά τα σχόλια και τα βίντεο από τους παίκτες. Έτσι μέσω twitter φρόντισαν (και συνεχίζουν) να τους υπενθυμίσουν πως είναι ντροπή να κάνουν σχόλια για το φαγητό τη στιγμή που εξαιτίας ακριβώς του κορονοϊού εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χάσει τις δουλειές τους στις ΗΠΑ και δεν έχουν ούτε για τα βασικά. Ή ότι με κορονοϊό ή χωρίς πολλοί συμπατριώτες τους δεν έχουν να φάνε ή ένα σπίτι να μείνουν.

Ευτυχώς για το ΝΒΑ και γενικότερα υπάρχουν κι αυτοί που δεν ξεχνούν από που προέρχονται, δεν ξεχνούν πως οι πραγματικές δυσκολίες είναι εκεί έξω και πως δεν μεγάλωσαν σε βίλες με υπηρετικό προσωπικό. Όπως ο Τζα Μοράντ: "Το δωμάτιό μου είναι μια χαρά. Το φαγητό είναι μια χαρά... Δεν γεννήθηκα με χρυσό κουτάλι στο στόμα".

Ή ο Πάτρικ Μπέβερλι: "Η φούσκα είναι όπως τη βλέπεις... Κανένα παράπονο... Είμαστε εδώ για να παίξουμε".

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Τζέιλεν Μπράουν των Μπόστον Σέλτικς: "Δεν πρόκειται και να παραπονεθώ ιδιαίτερα... Δεν θα παραπονεθώ καθόλου για να είμαι ειλικρινής. Δεν είναι ότι έχουμε συνηθίσει, αλλά είναι μια χαρά".

 

Και υπάρχει και ο Ενές Καντέρ, ο οποίος είναι πάντα μια ιδιαίτερη περίπτωση. Προτίμησε λοιπόν να τραβήξει ένα βίντεο με τα snack και αναψυκτικά που δίνονται έξτρα σε κάθε παίκτη, λέγοντας: "Νιώθω πως εμείς οι παίκτες του ΝΒΑ θα πρέπει να είμαστε λίγο περισσότερο ευγνώμονες. Ευχαριστώ ΝΒΑ".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ