24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ρούκι της χρονιάς και… είναι μόνο η αρχή για Μοράντ (vid+pic)

Στον Τζα Μοράντ πήγε ο τίτλος του ρούκι της χρονιάς, με τον γκαρντ των Γκρίζλις να αποδεικνύει φέτος, ξεπερνώντας το «άστρο» του Ζάιον Ουίλιαμσον, ότι αυτό είναι μόνο η αρχή.

Από την προηγούμενη σεζόν, όλοι είχαν εστιάσει σε ένα και μόνο, αλλά μοναδικό ταλέντο, έχοντας βρει τον επόμενο σούπερ σταρ του ΝΒΑ. Όσα έκανε, άλλωστε, στο κολλέγιο ο Ζάιον Ουίλιαμσον ήταν απίστευτα, αλλά ήταν λάθος να δίνουμε σημασία μόνο σε αυτόν, περιμένοντας εκείνος να βρεθεί... με το καλημέρα σε θέση pole position για το βραβείο του ρούκι της χρονιάς στο ΝΒΑ.

Ο νέος ηγέτης των Πέλικανς ήταν για καιρό εκτός παρκέ, καθώς τραυματίστηκε κι έχει και πολλή δουλειά να κάνει με το σώμα του, με αποτέλεσμα να αναδειχθούν άλλοι ρούκι. Ο κορυφαίος όλων, όπως αποφάσισαν οι δημοσιογράφοι, είναι ο Τζα Μοράντ, που κερδίζει τον τίτλο του ρούκι της χρονιάς στο ΝΒΑ.

https://twitter.com/NBA/status/1301649631848337409

Ο επιλεγείς μόλις στο νούμερο δύο του περασμένου draft έκανε τη διαφορά στο Μέμφις με την φανέλα των Γκρίζλις, τους οποίους οδήγησε σε μια εξαιρετική πορεία, μέχρι εκείνοι να μπουν στην «φούσκα». Με μέσο όρο 17.8 πόντων, 3.9 ριμπάουντ και 7.3 ασίστ ανά αγώνα μόλις στην πρώτη του σεζόν, δείχνει πως το μέλλον είναι όλο δικό του, για να κατακτήσει τον κόσμο του ΝΒΑ.

Υποψήφιοι, μαζί του, ήταν τόσο ο Ουίλιαμσον όσο και ο Κέντρικ Ναν των Χιτ, με την χρονιά του Μοράντ όμως να είναι εξαιρετική και σε σημαντική απόσταση από τους άλλους δύο. Με αυτό τον τρόπο, ξεκίνησε λαμπρά μια καριέρα, που φαίνεται πως θα μας απασχολήσει με όσα «σαρώσει» στην πορεία της.

https://www.youtube.com/watch?v=3ZORBNzz1zQ&ab_channel=NBA



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ