17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Καντέρ: Απογοητευμένος με τον ΛεΜπρον για τα εμβόλια

Οι προ ημερών δηλώσεις του ΛεΜπρον Τζειμς μπορεί να ήταν υπερ των εμβολιασμών, όμως ο Ενές Καντέρ εμφανίστηκε απογοητευμένος από το γεγονός ότι ο αστέρας των Λέικερς δεν είναι πιο ενεργός στις προτροπες του προς τον κόσμο.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της media day των Λος Άντζελες Λέικερς για το θέμα των εμβολιασμών, σχολιάζοντας πως ο ίδιος θεωρεί ότι αυτό είναι το καλύτερο για τον ίδιο και την οικογένειά του, όμως δεν θα πίεζε κάποιον να αποφασίσει σχετικά με ένα θέμα το οποίο αφορά το σώμα και τον οργανισμό του. Αυτές οι δηλώσεις του Τζέιμς μπορεί να ήταν μήνυμα υπέρ της χρησιμότητας των εμβολίων, όμως για τον Ενές Καντέρ, δεν ήταν το σωστό μήνυμα, καθώς δεν συνοδεύτηκε με προτροπή του ΛεΜπρον, ενός αστέρα με τεράστιο κοινό και επίδραση στην κοινωνία, για εμβολιασμούς.

«Όταν το άκουσα απογοητεύτηκα πολύ, είναι γελοίο. Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι από τα πρόσωπα της λίγκας που θα πρέπει να βγει μπροστά και να πει: “Ακούστε, έκανα το εμβόλιο και ενθαρρύνω τους πάντες, τον κόσμο, τους φίλους του μπάσκετ και όλων των αθλημάτων να κάνουν το εμβόλιο ώστε να σώσουμε ζωές.Όταν άκουσα τις δηλώσεις του απλά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ελπίζω να ενημερωθεί για το θέμα αυτό και να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει άλλους ανθρώπους». τόνισε ο Τούρκος σέντερ των Σέλτικς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ