11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οδεύει προς Ναύπλιο ο Μιχόπουλος

Στον Οίακα Ναυπλίου αναμένεται να αγωνιστεί ο Μιχάλης Μιχόπουλος, επιστρέφοντας στην ιδιαίτερη πατρίδα του μετά από μια θητεία με θετικές εντυπώσεις στην Καλαμάτα.

Ο Οίαξ Ναυπλίου συνεχίζει την ενίσχυσή του και ο Χάρης Κουλουριώτης, εκτός από παίκτες που θα μπορέσουν να καταστήσουν άμεσα ανταγωνιστική την ομάδα, ψάχνει και παίκτες που θα μπορέσουν να αποτελέσουν εγγύηση για το μέλλον του. Τέτοια περίπτωση είναι ο Μιχάλης Μιχόπουλος, ο οποίος μετά από μία χρονιά στις εθνικές κατηγορίες με την Καλαμάτα, παίρνει το εισιτήριο για την Α2.

Ο ταλαντούχος πλέι μέικερ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις την τελευταία διετία στους «μελανόλευκους», με τους Αντώνη Κούτρη και Παύλο Νώντα να τον εμπιστεύονται ως βασική λύση και να δικαιώνονται, μετρώντας με τον ίδιο άνοδο στη Γ' Εθνική την άνοιξη του 2018. Ο Μιχόπουλος έχει τώρα την ευκαιρία για το μεγάλο του «βήμα», αγωνιζόμενος με την ομάδα της Αργολίδας, περιοχής από την οποία κατάγεται, στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, για να δείξει τις ικανότητές του σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Photo Credits: Παναγιώτης Μουστάκης



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ