17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οίακας Ναυπλίου : Ανακοίνωσε έξι παίκτες (pic)

Με γοργούς ρυθμούς ενισχύει το ρόστερ του ο Οίακας Ναυπλίου, ο οποίος ανακοίνωσε τη συμφωνία του με έξι αθλητής.

Από το περσινό ρόστερ παραμένουν ο 26χρονος γκαρντ, Παναγιώτης Χαΐδας αλλά και ο 19χρονος φόργουορντ, Νίκος Χάχαλος, ενώ επέστρεψε στην Αργολίδα ο 22χρονος γκαρντ, Μιχάλης Μιχόπουλος.

Δίπλα τους προστέθηκαν ο 31χρονος φόργουορντ, και με πολλές εμπειρίες στις Εθνικές κατηγορίες, Γιώργος Διαμαντόπουλος, ο 19χρονος γκαρντ, Δημήτρης Τσανίδης, ο οποίος παρότι είχε συμφωνήσει με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς θα αγωνιστεί στην Α2 Ανδρών, και ο 18χρονος φόργουορντ, Γιάννης Μερμίγκης.

Αναλυτικά :

«Η στελέχωση της ομάδας μας για τη νέα χρονιά ξεκίνησε με γοργά βήματα. Έτσι λοιπόν και τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται με τα πορτοκαλί, ο Παναγιώτης Χαΐδας (26χρ. Γκαρντ) και ο Νίκος Χάχαλος (19χρ. Φόργουορντ/Σέντερ). Επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας ο Μιχάλης Μιχόπουλος (22χρ. Γκαρντ). Δίπλα τους θα προστεθούν οι Γιώργος Διαμαντόπουλος (31χρ. Φόργουορντ), Δημήτρης Τσανίδης (19χρ. Γκαρντ) αλλά και ο διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες Γιάννης Μερμίγκης (18χρ. Φόργουορντ). Ευχόμαστε και στους έξι αθλητές μας να έχουν μια γεμάτη από υγεία και επιτυχίες χρονιά με την ομάδα μας!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ