20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οίαξ: «Ημέρα αθλητικής διασκέδασης η Κυριακή»

Ο Οίαξ Ναυπλίου επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες και στο πλευρό του, στο «ταξίδι» του στη νέα Γ’ Εθνική, θέλει να έχει στο πλευρό του και τον κόσμο του.

Στην πρεμιέρα τους στον 1ο Όμιλο Νότου οι Ναυπλιώτες θα υποδεχθούν την Κυριακή (15/10, 17.00) την επίσης νεοφώτιστη Καλαμάτα ’80 και με ανακοίνωσή τους καλούν τους φιλάθλους τους να δώσουν δυναμικό παρών στο κλειστό.

Η ανακοίνωση: «Την Κυριακή 15/10/2017 και ώρα 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου, μετά από επίπονη προετοιμασία και οργάνωση, οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μας ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αντιμετωπίζοντας εντός έδρας τον Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980. Στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι να δημιουργήσει έναν σύλλογο με αναπτυξιακή προοπτική και αξιοπρεπή αγωνιστική παρουσία. Επικροτούμε τις προσπάθειες των παικτών μας και ενισχύουμε την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας, καθιερώνοντας την Κυριακή ως ημέρα αθλητικής διασκέδασης για την πόλη μας. Όλοι μαζί στο αθλητικό ξεκίνημα και ταξίδι του Α.Ο., «ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ