14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ξέσπασε στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός πριν το ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ με 121-78, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής και πλέον στρέφεται στο ντέρμπι της Τρίτης (3/3) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Οι «πράσινοι» έχουν ρεκόρ 17-2 και παραμένουν μόνοι τους στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Basket League, ενώ οι Θεσσαλοί με 7-12 βρίσκονται στη δωδέκατη θέση.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας παρά τη μεγάλη διαφορά επιπέδου με τους αντιπάλους τους κατάφεραν μετά από καιρό να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και να φτιάξουν κάπως τη διάθεσή τους, ενόψει του σπουδαίου αγώνα με τους Πειραιώτες την προσεχή Τρίτη (3/3).

Όπως είναι λογικό, η αναμέτρηση δεν αντέχει σε κριτική, με τον Παναθηναϊκό να είναι σαφώς ανώτερος και στα σαράντα λεπτά, κάτι που μαρτυρά και το τελικό 121-78.

ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ: Μετά από περίπου δύο μήνες ο Ντίνος Μήτογλου επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις τελειώνοντας τον αγώνα με 19 πόντους και 9 ριμπάουντ. Μπόλικος χρόνος συμμετοχής και για τον Ουάιλι ο οποίος πέτυχε 18 πόντους. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μπίλι Γκάρετ Τζούνιορ με 19 πόντους.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες όμως το καλύτερο νέο για τους «πράσινους» ήταν το εξαιρετικό τους ποσοστό στα τρίποντα (15/31, 48%).

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ