22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντραγκίσεβιτς: «Κατά 99% ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι» (vid)

Πολύ κοντά στο τέλος της καριέρας του φαίνεται πως βρίσκεται ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς. Μετά την ήττα από το Περιστέρι, η χρονιά έλαβε και επίσημα τέλος για τον Άρη και ο οσονούπω (30/05) 35χρονος φόργουορντ/σέντερ, φανερά συγκινημένος δήλωσε πως κατά πάσα πιθανότητα αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι! 

Αρχικά ανέφερε: «Άτυχο το αποτέλεσμα, ξέραμε από την αρχή σήμερα ότι δεν εξαρτιόταν από μας, είχαμε λίγες πιθανότητες για τα πλέι οφς, ήταν το τελευταίο καλό σενάριο. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Η σεζόν ήταν δύσκολη από όλες τις πλευρές, υπήρχαν προβλήματα και με την πανδημία. Είχαμε προβλήματα και με τους τραυματίες, δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με τη σεζόν, αξίζαμε να είμαστε στα πλει οφ. Αυτός ήταν ο δεύτερος στόχος, δεν είχαμε σήμερα και το Φλιώνη. Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα». 

Για τη διαφαινόμενη απόσυρσή του από την ενεργό δράση δήλωσε: «Ήταν δύσκολη η σεζόν για τον Άρη και για μένα, είναι νωρίς να πούμε κάτι για το μέλλον, αλλά κατά 99% ήταν σήμερα το τελευταίο μου παιχνίδι. Είχα αποφασίσει να έρθω στον Άρη για να είμαι κοντά στην οικογένεια μου. Είναι ώρα για νεότερους παίκτες να αγωνιστούν. Αυτό είναι το μέλλον, κι εγώ όταν ήμουν νέος ήθελα ευκαιρίες. Δεν ξέρω ακόμη αν θα μείνω στο χώρο, για 1-2 χρόνια θα απέχω. Είναι τιμή που έπαιξα στον Άρη και στην Ελλάδα». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ