17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ντουράντ παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω! (vid)

Ο Κέβιν Ντουράντ είχε όρεξη και οι Μπρούκλιν Νετς διέσυραν τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς εκτός έδρας με 127-97 σε αγώνα για την κανονική περίοδο του ΝΒΑ.

Τι κι αν έλειπαν ο Τζέιμς Χάρντεν και ο Κάιρι Ίρβινγκ; Ο «KD» ήταν εκεί κι έστησε το δικό του πάρτι. Το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί τη Δευτέρα (12/4) το βράδυ, αλλά λόγω της θλιβερής επετείου της δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ, δεν διεξήχθη. Άλλωστε στη Μινεσότα έγιναν εκτεταμένα επεισόδια. 

Τελικά πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (13/4) με ώρα Ηνωμένων Πολιτείων κι εξελίχθηκε σε μία εύκολη επικράτηση για το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη. Το σύνολο του Στιβ Νας προηγήθηκε 73-52 στο ημίχρονο και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω. Από την άλλη οι «λύκοι» ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν.

Κι όλα αυτά με τον Κέβιν Ντουράντ να μην έχει στο πλευρό του ούτε τον τραυματία Τζέιμς Χάρντεν, ούτε τον «Uncle Drew» ο οποίος απουσιάζει για προσωπικούς λόγους. Μάλιστα απουσίαζε και ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ. Οι Νετς πάντως δεν είχαν πρόβλημα και στηρίχθηκαν στον φοβερό Ντουράντ ο οποίος σταμάτησε στους 31 πόντους σε μόλις 27 λεπτά συμμετοχής, ευστοχώντας σε 11/15 προσπάθειες που επιχείρησε και 5/6 βολές. Παράλληλα η ομάδα από το «Μεγάλο Μήλο» τελείωσε το παιχνίδι με 15/36 τρίποντα.

Άξιοι συμπαραστάτες του ο Τζο Χάρις ο οποίος σημείωσε 23 πόντους και ο χρήσιμος Λάντρι Σάμετ (19π.). Για τους ηττημένους από το «ναυάγιο» διασώθηκε ο Άντονι Έντουαρντς ο οποίος πέτυχε μεν 27 πόντους, αλλά τα έσπασε πίσω από τη γραμμή των 7,25μ. με μόλις 2/11 τρίποντα. Μοναδικός διψήφιος εκτός από τον νούμερο 1 του περσινού ντραφτ, ο Ντ' Άντζελο Ράσελ με 15 πόντους.

Με αυτή τη νίκη οι Μπρούκλιν Νετς βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 37-17 και συγκατοικούν παρέα με τους Φιλαδέλφεια 76ερς στην κορυφή τόσο της ανατολικής περιφέρειας όσο και της του ντιβίζιον του Ατλαντικού. Στον αντίποδα η Μινεσότα με ρεκόρ 14-41 είναι ουραγός σε ολόκληρη τη Δύση αλλά και στο βορειοδυτικό ντιβίζιον, ελπίζοντας σ' ένα καλό rebuilding.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε highlights:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ