16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μπρούκλιν Νετς: Τρομάζουν κόσμο και… μισοί (vids)

Οι Μπρούκλιν Νετς έχουν χτιστεί για να κατακτήσουν την κορυφή του ΝΒΑ κι αυτό δεν θα συμβεί μόνο αν πληγωθούν από τα προβλήματα.

Αρκετοί βιάστηκαν να προεξοφλήσουν την αποτυχία τους όμως ήδη η αλήθεια του παρκέ είναι διαφορετική. Ακόμα και τα ξημερώματα της Τρίτης (6/4) ο Κάιρι Ίρβινγκ νίκησε σχεδόν μόνος του τους -σοβαρούς φέτος- Νιου Γιορκ Νικς και πλέον περιμένει τα υπόλοιπα μέλη της... συμμορίας για να οδηγήσουν τον οργανισμό στην κορυφή. Άλλωστε αυτός είναι ο ένας και μοναδικός στόχος.

Ο Ίρβινγκ ο οποίος παρά τις ιδιαίτερες απόψεις του, ουδείς αμφισβητεί ότι αποτελεί έναν από τους κορυφαίους πόιντ γκαρντ στον πλανήτη, σκόραρε για 7η φορά στην καριέρα του ως παίκτης των Νετς, 40 ή περισσότερους πόντους σ' έναν αγώνα. Βρίσκεται ήδη στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας με τα περισσότερα παιχνίδια με 40+ πόντους. Ακόμα απέχει 10 από τον Βινς Κάρτερ, ενώ σύντομα θα ξεπεράσει τον Τζον Ουίλιαμσον ο οποίος τα κατάφερε σε επτά περιπτώσεις.

Πλέον το μόνο που ενδιαφέρει τον Στιβ Νας είναι να γνωρίζει πότε θα επιστρέψουν οι Τζέιμς Χάρντεν και Κέβιν Ντουράντ. Ο πρώτος δοκίμασε στο παιχνίδι με τους συμπολίτες Νικς, όμως πάτησε παρκέ για 4'22'' πριν αποχωρήσει. Ωστόσο ο Καναδός προπονητής ξεκαθάρισε ότι η μαγνητική του ήταν καθαρή κι απλώς προστατεύτηκε.

Εδώ και καιρό εκτός δράσης έχει μείνει και ο Κέβιν Ντουράντ. Ο πιο χαρισματικός σκόρερ του ΝΒΑ την τελευταία εικοσαετία δεν έπαιξε καθόλου την περσινή σεζόν λόγω του γνωστού τραυματισμού του στον αχίλλειο τένοντα στους τελικούς του 2019 ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και τους Τορόντο Ράπτορς. Προς το παρόν προφυλάσσεται και θα δηλώσει «παρών» όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος. Άλλωστε οι συμπαίκτες του τα καταφέρνουν και χωρίς αυτόν στην κανονική περίοδο.

Κι όλα αυτά ενώ χάνει τη σεζόν ο εξαιρετικός ρολίστας Σπένσερ Ντίνγουιντι, ενώ απέχουν τις τελευταίες ημέρες και οι Μπλέικ Γκρίφιν, Λάντρι Σάμετ και Τάιλερ Τζόνσον.

Είναι προφανώς λοιπόν ότι οι Νετς που... τρομάζουν κόσμο και μισοί, θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έστω κι αν πάντοτε τα πλέι οφ αποτελούν μία εντελώς διαφορετική υπόθεση.

Απολαύστε τους:

https://www.youtube.com/watch?v=_wOg3b-aOgk

https://www.youtube.com/watch?v=5c9QarluUgk

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ