23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΝτεΡόζαν: «Δεν ήπια, αλλά ούτε η απομόνωση βοήθησε…»

Ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν συγκινεί για ακόμη μία φορά με τις ιστορίες περί κατάθλιψης, τονίζοντας πως έχει δει ανθρώπους να «ξεσπούν» μέσω του αλκοόλ, αλλά και τη λύση που διάλεξε ο ίδιος... να μην αποδίδει.

Δεν είναι λίγες οι μαρτυρίες παικτών, τις τελευταίες ώρες, που αναφέρονται σε ιστορίες, είτε δικές τους είτε συναθλητών τους, όπου είχαν να αντιμετωπίσουν την κατάθλιψη. Ο Μάρκους Μόρις μίλησε για παίκτες, που πίνουν αλκοόλ για να αντιμετωπίσουν το άγχος των απαιτήσεων, ενώ ο Σέιν Λάρκιν συγκλόνισε με την ιστορία του. Ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, από τη δική του πλευρά, είναι από τους παίκτες που έχουν μιλήσει ανοικτά για τη δική τους κατάσταση, μιλώντας για το φαινόμενο που τον «έτρωγε».

Ο νέος ηγέτης των Σαν Αντόνιο Σπερς, αναφέρθηκε στην προσωπική του υπόθεση για ακόμη μία φορά, με βάση τις μαρτυρίες των συναθλητών του, υπογραμμίζοντας πως ποτέ δεν «ξέσπασε» στο αλκοόλ. Από την άλλη, διάλεξε την ηρεμία και την απομόνωση, κάτι που κάθε άλλο παρά τον βοήθησε.

«Έχω δει ανθρώπους να “πνίγουν” τον πόνο τους στο αλκοόλ, με αποτέλεσμα να γίνουν εντελώς διαφορετικοί. Πιο επιθετικοί, πιο ευαίσθητοι, πιο αυτοκαταστροφικοί. Επέλεξα να μην πάρω αυτό τον δρόμο, αλλά κάποιοι παίκτες το έχουν κάνει. Η κατάθλιψη μου με οδήγησε σε έναν κόσμο που ήμουν περιορισμένος, ήσυχος και απομονωμένος. Σε βάθος χρόνου ούτε και αυτό ήταν υγιές. Αυτά τα συναισθήματα διογκώνονται», ανέφερε χαρακτηριστικά, όντας εκ νέου συγκινητικός.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ