26.8 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Νοκ άουτ ο Μπρέιζελτον

Η ατυχία χτύπησε τον Τάιρον Μπρέιζελτον, ο οποίος υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και έτσι ο Ήφαιστος Λήμνου θα αναγκαστεί να στερηθεί τις υπηρεσίες του για τον επόμενο μήνα.

Ο 32άχρονος γκαρντ θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, για να αποκαταστήσει το πρόβλημα, κάτι που σημαίνει πως σίγουρα θα απουσιάσει από τις επόμενες τρεις αναμετρήσεις των νησιωτών στην Basket League, απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό. Στον Ήφαιστο Λήμνου, πάντως, δεν αναμένεται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια, με το Σωτήρη Μανωλόπουλο να αναζητεί πλέον παίκτη για να καλύψει το κενό του Αμερικανού, στο διάστημα της απουσίας του.

Η ανακοίνωση: «Ο Αμερικανός γκαρντ του Ηφαίστου Λήμνου, Τάιρον Μπρέιζελτον, τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και σε σειρά εξετάσεων από τον γιατρό της ομάδας μας, ορθοπεδικό χειρουργό Dr. Ανδρέα Καραγιάννη. Τ’ αποτελέσματα έδειξαν πώς έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση ενώ ο χρόνος της επιστροφής στη δράση υπολογίζεται σε περίπου ένα μήνα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ