19.5 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

ΝΒΑ: Ενδιαφέρον για Σίμονς, αλλά… (vids)

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς και ο Μπεν Σίμονς έχουν «κολλήσει» σε μια συνεργασία που κανείς δεν θέλει, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες του ΝΒΑ για την απόκτησή του μέσω ανταλλαγής.

Οι Τορόντο Ράπτορς, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς και οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς έχουν εκφράσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον τους για τον 25άχρονο γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος απέχει από τις προπονήσεις των 76ers, με τους τελευταίους να μην του καταβάλουν την πρώτη δόση του συμβολαίου του και να ετοιμάζονται να του επιβάλουν και πρόστιμο, εν όψει του πρώτου φιλικού τους με τους Καναδούς στο «Wells Fargo Center».

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς προστέθηκαν στη λίστα των ομάδων που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Αυστραλού, μαζί με τους Ιντιάνα Πέισερς και τους Ντιτρόιτ Πίστονς, και απομένει πλέον να δούμε εάν θα μπουν σε διαπραγματεύσεις με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, για την ανταλλαγή του. Ο χρόνος πιέζει, με τις δύο πλευρές να είναι αμφότερες ζημιωμένες, από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής λύση στο πρόβλημα που έχει διαμορφωθεί.

https://www.youtube.com/watch?v=A_Iu1D2INLs

Ο Μπεν Σίμονς έχει φετινό συμβόλαιο ύψους 33 εκατ. δολαρίων, ενώ για την επόμενη σεζόν προβλέπεται να πάρει το ποσό των 35,5 εκατ. δολαρίων, τη μεθεπόμενη 37,9 εκατ. δολάρια και την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 40,3 εκατ. δολάρια. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς ζητούν ανταλλάγματα που κανείς δεν θέλει στην παρούσα φάση να τους δώσει, αλλά δεν αποκλείεται να ρίξουν τις απαιτήσεις τους προκειμένου να καταφέρουν να τον ανταλλάξουν.

https://www.youtube.com/watch?v=1QyKq0BQ5D4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ