17.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΝΒΑ: Τίμπεργουλφς για Σίμονς (vids)

Ο Μπεν Σίμονς έχει βγει στο… σφυρί από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, οι οποίοι προσπαθούν να τον ανταλλάξουν, και έντονο είναι το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του ΝΒΑ για την απόκτησή του.

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς φαίνεται να έχουν μπει εσχάτως δυναμικά στη διεκδίκησή του, με τον ίδιο να μην είναι αρνητικός στην προοπτική να μετακομίσει στη Μινεάπολις. Ωστόσο, οι «λύκοι» δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν στους 76ers ένα από τα «βαριά» ονόματά τους, όπως οι Καρλ-Άντονι Τάουνς και Άντονι Έντουαρντς, οι οποίοι μάλιστα τυγχάνει να έχουν τον ίδιο εκπρόσωπο με τον Αυστραλό.

https://www.youtube.com/watch?v=3FHKMeGm_54

Στη Φιλαδέλφεια, ωστόσο, δεν θα είναι ικανοποιημένοι από το να πάρουν μόνο το μεγάλο συμβόλαιο του Ντι Άντζελο Ράσελ, αλλά οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται στο… κόλπο να μπει και τρίτη ομάδα, ώστε να καταστεί δυνατό να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή.

https://www.youtube.com/watch?v=0DDloDwZvt0

Από εκεί και πέρα, για τον 25άχρονο γκαρντ/φόργουορντ ενδιαφέρονται και οι Τορόντο Ράπτορς, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και Σαν Αντόνιο Σπερς, σύμφωνα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα, με τους Καναδούς επίσης να έχουν έρθει σε επαφή με τους Σίξερς, αλλά να μην έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής σε μια λύση που να συμφέρει αμφότερες τις πλευρές.

https://www.youtube.com/watch?v=A_Iu1D2INLs



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ