20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σίξερς: Στα άκρα με Σίμονς (vids)

Σε… τεντωμένο σχοινί βρίσκεται πλέον η σχέση των Φιλαδέλφεια Σίξερς με τον Μπεν Σίμονς, καθώς οι διοικούντες τον οργανισμό δεν του κατέβαλαν την πρώτη δόση του συμβολαίου του, ύψους 8,25 εκατ. δολαρίων.

Οι 76ers θα έπρεπε να καταθέσουν την 1η Οκτωβρίου στον τραπεζικό λογαριασμό του τα πρώτα χρήματα από τα 33 εκατ. δολάρια που έχει να λαμβάνειν για τη σεζόν 2021-2022. Δεν το έκαναν με αφορμή την απουσία του από τις προπονήσεις τους κι αυτό οδηγεί στα άκρα τη σχέση των δύο πλευρών, που ούτως ή άλλως είναι τεταμένη το τελευταίο διάστημα, με την ομάδα να μην επιθυμεί να τον διατηρήσει στις τάξεις της και τον παίκτη να δηλώνει πως επίσης δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει, για να την ενισχύσει την καινούρια χρονιά.

https://www.youtube.com/watch?v=Dehw2R8P7T8

Εξάλλου, ο Αυστραλός απέχει από το προπονητικό καμπ, επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να πιέσει τους Φιλαδέλφεια Σίξερς για την ανταλλαγή του. Οι τελευταίοι, πάντως, αντέδρασαν μεταφέροντας τα χρήματά του όχι στο λογαριασμό του 25άχρονου γκαρντ/φόργουορντ, αλλά σε έναν άλλον λογαριασμό, από τον οποίο σκοπεύουν να παίρνουν πίσω τα πρόστιμα που θα του επιβάλλουν, όσο θα παραμένει εκτός δράσης. Οι χρηματικές ποινές θα ξεκινήσουν να μετρούν από τη Δευτέρα (04/10), οπότε υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό με τους Τορόντο Ράπτορς. Εφόσον δεν εμφανιστεί, και δεν παίξει, θα πρέπει να πληρώσει 227.000 δολάρια. Το ίδιο θα ισχύει για κάθε ματς που θα χάνει, από εδώ και στο εξής.

https://www.youtube.com/watch?v=A_Iu1D2INLs

Απομένει πλέον να δούμε τι μέλλει γενέσθαι, με αμφότερες τις πλευρές να είναι στην παρούσα φάση ζημιωμένες, αφού και η ομάδα δεν έχει καρπωθεί τα οφέλη της ανταλλαγής του, χωρίς παράλληλα να μπορεί να τον υπολογίζει, και ο Μπεν Σίμονς παραμένει μακριά από τα παρκέ, με το μέλλον του στο ΝΒΑ να παραμένει άγνωστο.

https://www.youtube.com/watch?v=3FHKMeGm_54



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ