17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Νέοι υποψήφιοι για τον Πανιώνιο!

Την περίπτωση των δύο υποψήφιων διαδόχων του Σταύρου Αλευρογιάννη πολλοί την είχαν δει με επιφύλαξη και δεν είχαν άδικο. Τα... σημάδια επιβεβαιώθηκαν χθες, με τους δύο ανθρώπους να στέλνουν μια επιστολή απόσυρσης τρου ενδιαφέροντός τους, επειδή όπως είπαν δεν είχαν λάβει μέχρι την καταληκτική ημερομηνία όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Ετσι ο Πανιώνιος παραμένει στα χέρια Αλευρογιάννη που... έτσι κι αλλιώς θα παρέμενε για αρκετό διάστημα, παρότι αυτός... έχει φύγει και ενώ τέλος πάντων όλα δείχνουν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, υπήρξαν χθες και αυτοί που εμφανίστηκαν αισιόδοξοι!

Το στόρι που ανέπτυσσαν κάποιοι από τους ελάχιστους ανθρώπους που το ξέρουν, κάνει λόγο για μια ομάδα επιχειρηματιών που έχει επικοινωνήσει εδώ και δυο εβδομάδες με τον Χρήστο Χριστοδούλου και τον Πολύδωρο Συρίγο, ρωτώντας λεπτομέρειες για το ποιοι διαχειρίζονται τις μετοχές και άλλα ουσιαστικά. Εθεσαν όρο εμπιστευτικότητας και όταν βγήκε μπροστά το ενδιαφέρον των δύο υποψήφιων που αποσύρθηκαν χθες, τότε "πάγωσαν" τις επαφές, αφού επ' ουδενί ήθελαν να μπουν σε επικοινωνιακά παιχνίδια.

Μετά τις χθεσινές εξελίξεις, οι άνθρωποι αυτοί επανεμφανίστηκαν. Εδωσαν ένα παρών επί της ουσίας και έστειλαν μήνυμα, ότι αν πραγματικά ενδιαφέρεται ο Αλευρογιάννης να απεμπλακξεί και δεν είναι όλα αυτά ένα "σενάριο" που θα τον εμφανίσει στο τέλος ως μοναδική ελπίδα επιβίωσης του Πανιώνιου, τότε θέλουν άμεσα να τα βάλουν κάτω μαζί του για τις λεπτομέρειες.

Τα ονόματά τους παραμένουν άγνωστα, αφού αυτός είναι βασικός όρος και οι μόνες λεπτομέρειες που έχουν διαρρεύσει είναι ότι ο βασικός "παίκτης" αυτής της ιστορίας ζει στο εξωτερικό και έχει άλλους τέσσερις συνεργάτες στην υπόθεση Πανιώνιος, εντός Ελλάδας. Από επαγγέλματα έχει γίνει γνωστό μόνο του ανθρώπου, από τους εν Ελλάδι, που θα τρέξει αν προχωρήσουν τα πράγματα, την οικονομική διαχείριση και πρόκειται για στέλεχος του τραπεζικού χώρου.

Το γκρουπ αυτών των ανθρώπων έχει διευκρινίσει από τις πρώτες επαφές ότι δεν είναι Πανιώνιοι... από κούνια, ότι θεωρούν όμως την ομάδα ένα βαρύ όνομα, σέβονται απόλυτα όλο το οικοδόμημα και επειδή είναι μπασκετικοί, τους ιντριγκάρει η προοπτική ενασχόλησής τους. 

Εκτός των άλλων, έκαναν λόγο και για το υλικό της ομάδας, έχοντας γνώμη για τους συμφωνημένους παίκτες, για τις περαιτέρω ανάγκες και εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι υπάρχει χρόνος για να στηθεί μια αξιοπρεπής ομάδα. Εξήγησαν μάλιστα σε κάθε τόνο, ότι αν υπάρξει συμφωνία και περάσει ο Πανιώνιος στα χέρια τους, μόνο τον στόχο της παραμονής θα πρέπει όλοι να έχουν στο μυαλό τους, στο σημείο που έχουμε φτάσει!

Οποιος αντιμετωπίζει ρεαλιστικά την κατάσταση, δεν μπορεί παρά να σταθεί στο ότι ο καιρός περνάει και ο Πανιώνιος παραμένει ένα τεράστιο ερωτηματικό. Επί της ουσίας χωρίς διοίκηση, χωρίς ομάδα, χωρίς κάποια φανερή προοπτική και... χωρίς χρόνο. Εύλογα δύσπιστοι απέναντι σε κάθε τι που βλέπει το φως της δημοσιότητας και με αναμονή μόνο πράξεων και αποδείξων για να διαπιστώσουν πώς διαγράφεται το μέλλον...

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ