18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Μόδα» γίνονται οι μαμάδες…«καμικάζι» (vid)

Μετά την μητέρα της αθλήτριας του Κρόνου Αγίου Δημητρίου που έδωσε οδηγίες εντός παρκέ στην κόρη της στον τελικό του πρωταθλήματος των Κορασίδων της ΕΣΚΑΝΑ, με αντίπαλο τον Πρωτέα στην Βούλα, ήρθε η σειρά μιας άλλης μητέρας να εισβάλει εντός παρκέ, αλλά για άλλο λόγο.

Συγκεκριμένα στον ημιτελικό του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ ανάμεσα στον Αετό Καλλιθέας και την Τερψιθέα Γλυφάδας μητέρα εισέβαλε στο παρκέ, για να διαμαρτυρηθεί έντονα μετά από πτώση αθλήτριας. Όπως βλέπετε και στο video η μητέρα της αθλήτριας είναι εκτός εαυτού, και δεν διστάζει να επιτεθεί στον διαιτητή Πέππα. Το παράδοξον της υπόθεσης δεν είναι το ότι μια μητέρα αντιδρά έντονα από την αγωνία της για το παιδί, αυτό είναι και ανθρώπινο και κατανοητό ακόμα κι αν ξέφευγε από κάποια όρια. Το παράδοξο είναι ότι όπως φαίνεται στο βίντεο, δεν πλησιάζει καν την πεσμένη αθλήτρια, παρά μόνο τον διαιτητή...

Δείτε το video και τις διαμαρτυρίες της γηπεδούχου ομάδας για μη τιμωρία των φιλοξενούμενων, οι οποίες με 2-0 νίκες πήραν την πρόκριση για τον τελικό:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ