20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανανέωσε ο «κορμός» στην Τερψιθέα Γλυφάδας

Η Τερψιθέα Γλυφάδας επιστρέφει στην Α2 Γυναικών και ο κόουτς Βασίλης Βασιλάκος έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο νεανικός «κορμός» της ομάδας θα συνεχίσει και την καινούρια σεζόν, στις εθνικές κατηγορίες, αντίθετα παρελθόν αποτελούν οι Ναταλί Τζέμη, Φιλένα Τσελεπίδου και Πετρίνα Πούλη.

Η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας, πιστή στο ραντεβού που έδωσε πέρυσι με την Α2 Εθνική Κατηγορία, βρίσκεται ξανά σε αυτήν! Ύστερα από μια άκρως πετυχημένη χρονιά, τα κορίτσια μας, με μέσο όρο ηλικίας τα 19,5 χρόνια, ήταν σχεδόν αήττητα (ρεκόρ 18-1), μέχρι την αρχή της πανδημίας και το άδοξο τέλος του πρωταθλήματος. Ούσα πρώτη η ομάδα μας εκείνη τη χρονική στιγμή, με 3 νίκες διαφορά από τον 2ο, στέφθηκε πρωταθλήτρια ΕΣΚΑΝΑ για 2η φορά τα τελευταία 3 χρόνια και επανέρχεται ξανά στις εθνικές κατηγορίες.

Πολλά συγχαρητήρια στον αρχιτέκτονα αυτής της ομάδας, coach Βαγγέλη Βασιλάκο και τα κορίτσια του! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση του νεανικού μας κορμού, ο οποίος περιλαμβάνει τις παρακάτω αθλήτριες (αλφαβητικά):
Κορδαλή Βάλια, guard, 2000 (C)
Λαμπράκη Δήμητρα, forward-center, 2000
Λαμπράκη Μαριάννα, forward-center, 2000
Στυλιανουδάκη Λούσυ, guard, 2000
Συγγρού Δήμητρα, point guard, 2001
Φλώκα Χριστίνα, guard-forward, 2000,

Επίσης, τις ελπιδοφόρες μικρές μας που θα στελεχώσουν το ρόστερ, Αγκάι Έλενα (2005) και Παπαδογούλα Κατερίνα (2005)!

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τις αθλήτριες Τζέμη Ναταλί και Τσελεπίδου Φιλένα και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια σε ό,τι κάνουν! Ιδιαίτερο ευχαριστώ σε μια αθλήτρια, δικό μας παιδί, την Πούλη Πετρίνα, που δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, αλλά ήταν δίπλα μας όλη τη χρονιά τόσο στο γυναικείο όσο και στις υποδομές και βοήθησε με τον τρόπο της τις ομάδες να πετύχουν τους στόχους τους! Πετρίνα, η ομάδα μας θα είναι πάντα ανοιχτή για εσένα! Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ