23.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πήρε και Στεργιοπούλου η Τερψιθέα Γλυφάδας

Την έναρξη της συνεργασίας της με την Ελένη Στεργιοπούλου, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, ανακοίνωσε η Τερψιθέα Γλυφάδας.

Η 24χρονη γκαρντ αγωνιζόταν πέρυσι στον Πανιώνιο, και πάλι στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γυναικείου μπάσκετ, και ο κόουτς Βαγγέλης Βασιλάκος πιστεύει πως θα βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Ο. Τερψιθέας Γλυφάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με την αθλήτρια Ελένη Στεργιοπούλου! Η Ελένη είναι 24 ετών και αγωνίζεται στη θέση του guard. Προέρχεται από τα κλιμάκια του Πανιωνίου, ενώ στη συνέχεια συνδύασε το basketball με τις σπουδές της στον Καναδά, όπου φοίτησε στα UNBC και St. Mary University!

Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, αγωνίστηκε στην Α1 Εθνική Κατηγορία με τις Εσπερίδες, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική Κατηγορία, με την ομάδα του Πανιωνίου. Η προσθήκη της Ελένης στο ρόστερ της ομάδας μας προσδίδει στο νεανικό σύνολο του coach Βαγγέλη Βασιλάκου την απαραίτητη ποιότητα και εμπειρία, εν όψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας! Ελένη, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ