20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μπουρούσης: Το αντίο της Ευρωλίγκας με μία φωτογραφία “θρύλων”! (pics)

O Γιάννης Μπουρούσης έκλεισε ένα κεφάλαιο δύο δεκαετιών παρουσίας στο υψηλότερο επίπεδο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, με την Ευρωλίγκα να αποχαιρετά τον Έλληνα σέντερ, ανεβάζοντας μία φωτογραφία "θρύλων"!

Ο Γιάννης Μπουρούσης αποτελεί άλλο ένα μέρος της χρυσής φουρνιάς του ελληνικού μπάσκετ που αποφάσισε να βάλει φέτος τέλος στην καριέρα του, ύστερα από τους Βασίλη Σπανούλη και Νίκο Ζήση. Ο Μπουρούσης αποτελεί έναν από τους τελευταίους παίκτες της ομάδας που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2005 (μόνο οι Βασιλόπουλος και Φώτσης συνεχίζουν να αγωνίζονται) και η Ευρωλίγκα δεν μπορούσε να το ξεχάσει αυτό.

Αποχαιρετώντας λοιπόν τον Γιάννη Μπουρούση, η διοργανώτρια αρχή θυμήθηκε μία φωτογραφία από το γκαλά του 2009, πριν το Final 4 του Βερολίνου, στο οποίο απεικονίζονται μαζί Μπουρούσης, Παπαλουκάς, Διαμαντίδης και Σπανούλης! Ο Μπουρούσης είχε βραβευτεί ως μέλος της καλύτερης πεντάδας, ως παίκτη τότε του Ολυμπιακού, ενώ ο συμπαίκτης του, Θοδωρής Παπαλουκάς, ήταν μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη, που βρισκόταν τότε στον Παναθηναϊκό, στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης. Το "καρέ" συμπληρώνει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος ήταν ο καλύτερος αμυντικός της χρονιάς εκείνης.

Δείτε την φωτογραφία:

https://twitter.com/EuroLeague/status/1413497384739422209



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ