15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Σπανούλης: «Ιστορική χρονιά» (vids)

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα μπορούσε παρά να είναι υπερήφανος για τους παίκτες του μετά την πρόκρισή τους στο Final Four του Basketball Champions League.

Το Περιστέρι κέρδισε τη Βόννη εκτός έδρας και σφράγισε το «εισιτήριο» για το F4 του Βελιγραδίου, με τον προπονητή του να αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου: «Θέλω να δώσω αρχικά συγχαρητήρια στη Βόννη για την καλή της σεζόν. Έχτισαν την ομάδα από την αρχή μετά την περσινή κατάκτηση του τροπαίου κι έκαναν καλή δουλειά. Έχουν τον σεβασμό μας.

Θέλω να συγχαρώ την ομάδα και τους παίκτες μου για το σπουδαίο χαρακτήρα, την καρδιά και το πάθος που έδειξαν. Όχι μόνο τώρα στα παιχνίδια με τη Βόννη, αλλά σε ολόκληρη τη σεζόν. Ακόμα κι όταν βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο κι έπρεπε να κάνουμε μεγάλες εκτός έδρας νίκες, το κάναμε και μάλιστα παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ. Ακόμα και στη σειρά των playoffs βρεθήκαμε να χάνουμε με 1-0 και τελικά νικήσαμε τη Βόννη με τα πλεονεκτήματά της.

Παίξαμε πολύ επιθετικά, είπαμε ότι πρέπει να τους ματσάρουμε παίζοντας με περισσότερη ενέργεια και αγωνιστήκαμε σώμα με σώμα και στο ένας με έναν και το κάναμε εξαιρετικά. Κάναμε φοβερή δουλειά και η χρονιά μας βρήκε με νέα ομάδα με πολλούς νέους παίκτες. Είναι ιστορική χρονιά αυτή για την ομάδα. Ήταν πολύ σπουδαίο αυτό που κάναμε και τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο Final Four του Basketball Champions League και το πρωτάθλημα».

Ο Ζερμέιν Λοβ, από την πλευρά του, ανέφερε: «Πολλά συγχαρητήρια στη Βόννη. Απέδειξε ότι είναι δυνατή ομάδα κι είχαμε μια φοβερή σειρά. Για τον αγώνα, κρίθηκε στη σκληράδα μας και στο ότι παίξαμε το μπάσκετ μας. Αυτό είναι και το μήνυμα που μας περνούσε ο κόουτς από το ξεκίνημα. Όταν βρεθήκαμε στο δεύτερο όμιλο, με τρεις ήττες, πιστέψαμε σε εμάς, ακούσαμε ό,τι μας είπαν οι προπονητές και τώρα θα βρεθούμε στο Final Four».

 
 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ