24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μπαχτσεσεχίρ – Μπελεντίγε 99-71: «Καθάρισε» την υπόθεση παραμονή (vids)

Η Μπαχτσεσεχίρ είχε ένα άνετο μεσημέρι στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 28ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος κόντρα στην Μπελεντίγε, καθώς επικράτησε με σκορ 99-71 και παρέμεινε στην μεγάλη κατηγορία.

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος η Μπαχτσεσεχίρ «κλείδωσε» την παραμονή της στην κατηγορία και πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τίποτα, καθώς επικράτησε της Μπελεντίγε με 99-71 και πλέον οι φιλοξενούμενοι πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Το παιχνίδι είχε πάρει τον δρόμο του από το πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να έχουν διασφαλίσει μία διαφορά ασφαλείας που έφτανε σε επίπεδα double score (54-27). Η εξέλιξη του αγώνα στο δεύτερο μέρος ήταν ίδια και δεν απειλήθηκε ούτε στιγμή η Μπαχτσεσεχίρ, όπου είχε σε μεγάλη μέρα τον Βλάντιμιρ Στίματς με 24 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Από την πλευρά των ηττημένων έκανε ότι μπορούσε ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Έρικ Γκριν, ο οποίος σημείωσε 15 πόντους, 11 ασίστ και 6 ριμπάουντ. Πλέον η Μπελεντίγε θα υποβιβαστεί σε περίπτωση που η Γαλατάσαραι εξασφαλίσει έστω μία νίκη στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ