17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η Τόφας «ξέσπασε» πάνω στην Μπελεντίγε (vids)

Η Τόφας δείχνει διαφορετικό πρόσωπο στις υποχρεώσεις της εντός συνόρων και δίχως να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Μπελεντίγε επικράτησε εύκολα εκτός έδρας με 101-76 στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μπορεί στην δεύτερη φάση του BCL να ψάχνει διακαώς την νίκη έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες, όμως στο πρωτάθλημα η Τόφας δείχνει συνέπεια και πατώντας το... γκάζι από την αρχή μέχρι το τέλος, πήρε εύκολα το ροζ φύλλο αγώνα επικρατώντας με σκορ 101-76 της σαφώς πιο αποδυναμωμένης Μπελεντίγε.

Από το πρώτο ημίχρονο είχε δημιουργηθεί μία διψήφια διαφορά (42-32), ενώ στη συνέχεια και αναλαμβάνοντας ρόλο oδηγού ο Ντεβόν Ακούν-Παρσέλ, σημειώνοντας 22 πόντους με 6/8 τρίποντα ενώ μοίρασε και 6 ασίστ. Από κοντά ακολούθησε και ο Ζούμπτσιτς με 20 πόντους. 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Με αυτή την νίκη η Τόφας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη τετράδα με 15-10.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, οι οποίοι «βυθίστηκαν» ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία (6-19), ξεχώρισε ο Τζόνσον με 18 πόντους και 5 ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ