17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μπακς – Νετς 107-96: Οι τραυματίες έφεραν ισοφάριση για τα «ελάφια» (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς έφεραν στα ίσα (2-2) την προημιτελική σειρά των playoffs του NBA με τους Μπρούκλιν Νετς, επικρατώντας με 107-96 στο «Fiserv Forum», σε ένα ματς με πολλές σωματικές επαφές. Ηγετική εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος μέτρησε 34 πόντους, 12 ριμπάουντ και 3 ασίστ. 

Τα «ελάφια» εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τόσο την απουσία του Τζέιμς Χάρντεν, όσο και τον τραυματισμό του Κάιρι Ίρβινγκ, που τον έθεσε εκτός αγώνα μετά το 18ο λεπτό της αναμέτρησης και έκαναν το 2/2 μέσα στην έδρα τους. H παρέα του «Greek Freak» έκλεισε το πρώτο μισό της αναμέτρησης με προβάδισμα 5 πόντων (53-48), αλλά είχε πολύ πιο εύκολο έργο μετά την ανάπαυλα. Αν οι δύο αστέρες των Νετς δεν παίξουν για το υπόλοιπο της σειράς, το πλεονέκτημα είναι ξεκάθαρα στην πλευρά των Μπακς

Με τον «Μούσια» και τον Κάιρι εκτός θέσης μάχης, ο Κέβιν Ντουράντ πάλευε ουσιαστικά μόνος του. Ο «KD», που δε βρέθηκε στην καλύτερη μέρα του επιθετικά (9/25 σουτ και 9/10 βολές), σημείωσε double-double με 28 πόντους, 13 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Μοναδικός άλλος διψήφιος παίκτης των φιλοξενούμενων ήταν ο Ίρβινγκ, που έβαλε 11 πόντους, κατέβασε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ στα 17'17" που πρόλαβε να αγωνιστεί. 

Για τους νικητές, 19 πόντους, με 4 ριμπάουντ και 8 τελικές πάσες είχε ο Κρις Μίντλετον. Ακολούθησε ο Τζρου Χόλιντεϊ με 14 πόντους και 9 ασίστ. Στους 13 πόντους, μαζί με 7 ριμπάουντ ο Πι Τζέι Τάκερ. O τραυματισμός του Πατ Κόνατον έφερε στο παρκέ για 5'45" τον άλλοτε παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ελάιζα Μπράιαντ, ο οποίος ήταν όμως άστοχος στα δύο σουτ που επιχείρησε. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ