21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Μια σεζόν sold out!

Στην παρθενική του παρουσία στην Basket League ως ομάδα από τη Λήμνο, ο Ήφαιστος πέτυχε ένα μοναδικό για τα ελληνικά χρονικά ρεκόρ. Κατάφερε να σημειώσει sold out σε όλα τα παιχνίδια που έπαιξε στην έδρα του στη διάρκεια της κανονικής περιόδου! Άλλο τέτοιο προηγούμενο δεν υπάρχει στην Ελλάδα.

Η ΚΑΕ Ήφαιστος ανακοίνωσε πως πωλήθηκαν όλα τα εισιτήρια και για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη, τον 13ο και τελευταίο εντός έδρας για φέτος στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Το ίδιο είχε συμβεί και στους 12 προηγούμενους εντός έδρας αγώνες. Και μπορεί το κλειστό "Νίκος Σαμαράς" της Λήμνου να μην είναι ιδιαίτερα μεγάλο σε χωρητικότητα, όμως δεν είναι καθόλου εύκολο για καμία ομάδα στην Ελλάδα που δεν είναι οι τρεις μεγάλες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, να μαζεύει σε κάθε εντός έδρας αγώνα 1200-1300 φιλάθλους. Όσους δηλαδή χωρά το συγκεκριμένο γήπεδο.

Κι αυτό ασφαλώς δείχνει τη δίψα που είχαν οι φίλαθλοι του ακριτικού μας νησιού για να παρακολουθήσουν φέτος μπάσκετ υψηλού επιπέδου, κάτι για το οποίο βέβαια πρόσφερε εγγυήσεις και η σπουδαία δουλειά που έκαναν στον Ήφαιστο ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, οι συνεργάτες του και οι παίκτες του. Αποδεικνύει επίσης την επιτυχία του εγχειρήματος της οικογένειας Μπούμπουρα να μεταφέρουν την ομάδα στον τόπο καταγωγής τους.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ήφαιστος αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου σας ενημερώνει πώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Σαββάτου (20/4, 16:45) με τον Άρη για την 25η αγωνιστική της Betshop Basket League. Για 13η φορά σε εντός έδρας αγώνα το κλειστό «Νίκος Σαμαράς» θα είναι κατάμεστο, κάτι το οποίο δείχνει την αγάπη του κόσμου για την ομάδα μας. Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου σας ευχαριστεί για την πολύτιμη στήριξη. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο sold out".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ