17.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Με Ντούρεν αλλά χωρίς Λαμπρόπουλο ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος φιλοξενείται αύριο (7/3, 15:30) στο Λαύριο, με τον Λίνο Γαβριήλ να βλέπει με ικανοποίησε τον Ταϊρίκ Ντούρεν να επιστρέφει.

Αντίθετα, εκτός θα παραμείνει ο Φώτης Λαμπρόπουλος.

Αναλυτικά : «Ο Πανιώνιος Su Casa ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης (7/3, 15.30) με το Λαύριο για την 20η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League.

Ο Tyreek Duren κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στο γόνατο που τον ταλαιπωρούσαν, και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του, Λίνου Γαβριήλ, ενώ από την άλλη ανήμπορος να βοηθήσει, λόγω του τραυματισμού του στον γαστροκνήμιο μυ (θλάση δευτέρου βαθμού) παραμένει ο Φώτης Λαμπρόπουλος.

Η ομάδα μας μετά την καλή εμφάνιση και την ήττα στην παράταση από την ΑΕΚ, καλείται να αντιμετωπίσει μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην κατηγορία, η οποία βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 10-9. Σίγουρα, η “κυανέρυθρη” αποστολή μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και μάλιστα σε μια έδρα στην οποία δεν έχει καταφέρει τα προηγούμενα δυο χρόνια να φύγει νικητής.

Ωστόσο οι παίκτες του Λίνου Γαβριήλ είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για να διεκδικήσουν στο ποσοστό στη νίκη που τους αναλογεί, ώστε να βάλουν ένα τέλος στο αρνητικό σερί (0-5) που έχει δημιουργηθεί στο φετινό πρωτάθλημα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ