26.8 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Με μαριχουάνα καταπιάνεται πλέον ο Όντομ

Ο Λαμάρ Όντομ, που έφθασε κοντά στο θάνατο λόγω καταχρήσεων και εθισμού του στα ναρκωτικά, πραγματοποιεί πλέον νέο ξεκίνημα.

Όχι πολύ καιρό πριν, κατέρρευσε σε μπαρ ύστερα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Εισήχθη, για ακόμα μία φορά, σε κέντρο αποτοξίνωσης και φαίνεται πλέον να είναι πολύ καλύτερα. Ξεκινάει, μάλιστα, νέα επιχειρηματική δραστηριότητα η οποία σχετίζεται με τη φυτική κάνναβη και αφορά σε λουλούδια και εκχυλίσματα που προορίζονται για ιατρική κυρίως και, κατά δεύτερο λόγο, καλλωπιστική χρήση.

Η εταιρία του ονομάζεται «Rich Soil Organics», μετά τη συνεργασία του με την εταιρία ενδυμάτων από μαριχουάνα «Rich Soil», και ο 38άχρονος παλαίμαχος φόργουορντ αποφάσισε να τη δημιουργήσει μετά τη χρήση ιατρικής κάνναβης στο πλαίσιο της διαδικασίας ανάκαμψής του από τον εθισμό του στην κοκαΐνη. «Είναι η κατάλληλη στιγμή να προσφέρουμε λύσεις, μέσω οργανικά καλλιεργημένης κάνναβης, στους ανθρώπους που μπορεί να περάσουν παρόμοιες καταστάσεις με εμένα», εξήγησε κατά την επίσημη παρουσίαση της νέας επιχειρηματικής δραστηριότητάς του στο κοινό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ