17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λέικερς: Για ναρκωτικά συνελήφθη ο Καρούσο (vids)

Μπλεξίματα με το νόμο έχει ο Άλεξ Καρούσο, ο οποίος μπήκε στο στόχαστρο των αστυνομικών αρχών μετά τη σύλληψή του σε αεροδρόμιο του Τέξας για κατοχή μαριχουάνας.

Ο 27χρονος γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται στους Λος Άντζελες Λέικερς από το 2017 και πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο στο ΝΒΑ, αφέθηκε ελεύθερος λίγη ώρα αργότερα αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 4.200 δολαρίων, αφού του αποδόθηκαν οι κατηγορίες για κατοχή μικροποσότητας μαριχουάνας.

Το αεροδρόμιο Ίστεργουντ, στο οποίο συνελήφθη ο απόφοιτος του Τέξας A&M, ανήκει στο εν λόγω πανεπιστήμιο. Επί της ουσίας, συνελήφθη από την πανεπιστημιακή αστυνομία, η οποία βρήκε στην κατοχή του ένα μύλο μπαχαρικών με υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών, ενώ εκείνος προσπαθούσε να περάσει τον έλεγχο για να επιβιβαστεί στην πτήση του. Δεν έγινε γνωστό πού θα ταξίδευε.

Ο Άλεξ Καρούσο είχε φέτος με τους «λιμνανθρώπους» κατά μέσο όρο 6,4π., 2,9 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ και 1,1 κλεψίματα σε 20.5’ σε 58 παιχνίδια κανονικής περιόδου και 5,8π., 1,3 ριμπάουντ σε 19.7’ σε έξι ματς πλέι οφ. Το συμβόλαιό του με τους Καλιφορνέζους έληξε με τη λήξη της σεζόν και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του, όντας free agent.

https://www.youtube.com/watch?v=Pid381swJ1o

https://www.youtube.com/watch?v=jAFpqqZjUts

https://www.youtube.com/watch?v=3Ag0t3gyzAI

https://www.youtube.com/watch?v=PjgTNyQ6cZg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ