11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με Λαρεντζάκη οι προπονήσεις του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ομάδα που ξεκίνησε ένα συντεταγμένο πρόγραμμα προπονήσεων και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης  το πρώτο νέο πρόσωπο που εντάχθηκε σε αυτές. Ο διεθνής Ελληνας γκαρντ είχε συμφωνήσει με τους "ερυθρόλευκους" για αυτό το καλοκαίρι λίγο μετά την μεταγραφή του στην Μούρθια και το θέμα είχε αποκαλύψει το Basketa.gr στις 29/10.

Μετά την επιστροφή του από την Ισπανία, αφού η Μούρθια έχοντας τερματίσει κάτω από την 12η θέση στην ACB δεν θα συνέχιζε το πρωτάθλημα όπως συμφωνήθηκε στην τελική φάση, ο Λαρεντζάκης είχε αρχίσει και ατομικές προπονήσεις φυσικής κατάστασης με τον γυμναστή του Ολυμπιακού, Ανδρέα Γκατζούλη. Εκτός αυτού, πέρασε με τους παίκτες που είναι παρόντες και το τεστ για τον κορονοϊό στο οποίο υποβλήθηκαν εν όψει της επανέναρξης των προπονήσεων.

Ετσι, ο Ολυμπιακός δεδομένα έχει προσθέσει έναν διεθνή Ελληνα παίκτη στο δυναμικό του, στην γενικά προσπάθεια ανανέωσης του ελληνικού κορμού που έχει αρχίσει από πέρυσι και πλέον όλα είναι στο χέρι του Γιώργου Μπαρτζώκα για την δημιουργία του ρόστερ και το μοίρασμα των ρόλων που θα υπάρξει για την επόμενη περίοδο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ