24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λαρεντζάκης τετραετίας στο ΣΕΦ (λογικά) από το καλοκαίρι

Το φλερτ... σίριαλ του Ολυμπιακού με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη που δεν ευοδώθηκε τους προηγούμενους μήνες και ο διεθνής γκαρντ πήγε στην ACB και την Μούρθια επανήλθε τις τελευταίες μέρες στο προσκήνιο, αλλά... ημιτελές. Διότι εδώ και λίγο καιρό, συγκεκριμένα από λίγες μέρες μετά την υπογραφή του "Λάρι" στην Μούρθια, δεν είναι φλερτ, αλλά μια ολοκληρωμένη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, με διάρκεια μάλιστα τέσσερα χρόνια!

Δεν υπάρχει δηλαδή ερώτημα για το αν ο Ολυμπιακός το πήρε απόφαση, αφού αυτό συνέβη έστω και με καθυστέρηση που έστειλε τον παίκτη στην Ισπανία, αλλά μόνο για τον χρόνο έναρξης της συνεργασίας που μόνο με συγκλονιστικό απρόοπτο θα είναι μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

Η συμφωνία των δύο πλευρών έχει επιτευχθεί και έχουν ρυθμιστεί όλες οι λεπτομέρειες και κυρίως το οικονομικό και προβλέπει το ότι ο Λαρεντζάκης θα φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού από το καλοκαίρι του 2020 και όχι από τώρα.

Ακόμα και αν ο Ολυμπιακός μετά τις προσθήκες των Ρότσεστι και Ριντ αποφασίσει να κάνει κι άλλο ανακάτεμα στο ρόστερ του, θεωρείται δύσκολο να πάει στην παρούσα φάση να πληρώσει την Μούρθια και να πάρει έναν δικό του, σε λίγους μήνες παίκτη. Ειδικά από την ώρα που η τετραετής συμφωνία δείχνει ότι στηρίζουν πολλά πράγματα για τον ελληνικό  κορμό της επόμενης ημέρας στον Λαρεντζάκη και δεν θα έχει και μεγάλη λογική να τον βάλουν στην διαδικασία στην φετινή χρονιά που, για να μην την πούμε χαμένη, είναι τουλάχιστον γεμάτη ιδιαιτερότητες.

Ετσι κι αλλιώς από την ώρα που το καλοκαίρι δεν έγινε η δουλειά, μάλλον λόγω Μπλατ που είχε άλλες προτεραιότητες και όχι μόνο αυτές που ήδη παίζουν αλλά ίσως και παίκτες που δεν αποκτήθηκαν, και έτσι που εξελίσσεται η σεζόν δεν θα έχει και μεγάλη λογική να ενεργοποιηθεί τώρα η συμφωνία.

Ο 26χρονος γκαρντ δείχνει να έχει προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον και μάλιστα στον τελευταίο αγώνα ήταν ο δεύτερος σκόρερ της με 18 πόντους, πίσω από τον Ασκια Μπούκερ, ακούγοντας μάλιστα και το όνομά του ρυθμικά από τους φιλάθλους της Μούρθια που τον έχουν... εντάξει στους αγαπημένους τους.

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να ξαναχτίσουν έναν ελληνικό κορμό, αφού πλέον και ο Σπανούλης με τον Πρίντεζη έχουν μεγαλώσει, ήδη άρχισαν κινήσεις όπως ο Κόνιαρης, ο Νικολαϊδης με τον Χρηστίδη που είναι στην ομάδα της Α2, αλλά ο Λαρεντζάκης είναι πιο έτοιμη και παιγμένη λύση και ποντάρουν πολλά πάνω του. Η χρονική διάρκεια των τεσσάρων ετών της συμφωνίας μάλιστα, αποδεικνύει κάτι τέτοιο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ