26.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Με Θεοδωράκη στο ΒΑΚ ο ΑΟΚ Χανιά (vids+pics)

Με υπηρεσιακό προπονητή το Λευτέρη Θεοδωράκη θα παραταχθεί ο ΑΟΚ Χανιά στον εκτός έδρας αγώνα του με τον ΟΦΗ.

Ο ΑΟΚ δοκιμάζεται την Κυριακή (03/12, 17.00) στο Βαρδινογιάννειο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής, με την προετοιμασία του να συνεχίζεται στο κλειστό του Κλαδισού υπό την τεχνική καθοδήγηση του Χανιώτη προπονητή, έως ότου βρεθεί ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Ροδά με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία. Δηλώσεις εν όψει του ματς με τους Ηρακλειώτες στο ΒΑΚ έκαναν τόσο ο Λευτέρης Θεοδωράκης όσο και ο σέντερ του ΑΟΚ, Μανώλης Αδοντάκης. Δείτε, στα βίντεο που ακολουθούν, όλα όσα δήλωσαν…

https://www.youtube.com/watch?v=xAHq0WQKDYU

https://www.youtube.com/watch?v=B8NUi5fVeb4

Στην προπόνηση της Πέμπτης (30/11) το παρών έδωσε και μίλησε στους παίκτες ο γενικός αρχηγός της ομάδας Μάνος Γρυλλάκης, καθώς και ο πρόεδρος Μιχάλης Ξυλάκης και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Παπαδόπουλος που παρακολούθησαν διακριτικά το προπονητικό πρόγραμμα.

     

Η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με το Δημήτρη Ροδά: «Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής μας ομάδας Δημήτρη Ροδά. Ευχαριστούμε πολύ τον προπονητή Δημήτρη Ροδά για τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας στην ανδρική ομάδα, υπενθυμίζοντας ότι και εκείνος συνέβαλε στην περυσινή της άνοδο σε εθνική κατηγορία. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα εκτελεί ο Χανιώτης προπονητής Λευτέρης Θεοδωράκης, με συνεργάτη του τον, μέχρι πρότινος, βοηθό του Δημήτρη Ροδά, Ηλία Κατσιάνο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ